spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Marina româneascã în doliu! Caporalul militar veteran, bârlãdeanul Ionut Marinescu, a decedat!

- Advertisement -

Caporalul Ionut Marinescu

TRIST… Caporalul Ionut Marinescu, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand”, bârlãdean prin nastere, dar mutat cu serviciul la Constanta, a murit cu câteva ore înainte sã împlineascã vârsta de 36 de ani. Ziua sa de nastere a fost pe 23 decembrie. Militarul a fost plimbat de la un spital la altul, fãrã însã sã primeascã un diagnostic cert, fiind suspect de hepatitã. A sfârsit brusc, spre disperarea familiei, în special a celor douã fetite care îl asteptau acasã, sã împodobeascã bradul de Crãciun si sã-i cânte tatãlui „La multi ani”. Pe pagina sa de socializare, curg mesajele de pãreri de rãu, de condoleate, în special de la fostii colegi din Bârlad si de la rudele care sunt acum îndoliate, în loc sã-l sãrbãtoreascã!

Cu doar cinci minute înainte de a muri, povestesc colegii sãi, Ionut Marinescu le-a spus cã se simte bine si cã îsi doreste sã meargã acasã, pentru cã vrea sã-si serbeze ziua de nastere împreunã cu familia. La scurt timp însã, a fãcut stop cardiac, s-a învinetit la fatã si a murit. Ultima suflare si-a dat-o la Spitalul de Boli Infectioase Constanta. Initial a cerut ajutor medicilor de la Spitalul Militar care l-au trimis la Spitalul Clinic Judetean de Urgentã Constanta si acestia, ulterior, la Spitalul de Boli Infectioase. Familia, colegii si prietenii sãi asteaptã acum rezultatul autopsiei.

Socati de vestea tragicã, cei care l-au cunoscut au transmis familiei mesaje de condoleante

„Astãzi trebuia sã fie ziua ta, sã te sun sã îti spun <<La multi ani>>, dar ne-ai lãsat prea devreme, mult prea devreme, ai lãsat în urma ta douã fetite si o sotie îndureratã, pe pãrintii tãi si pe noi! DUMNEZEU sã te ierte, om bun!” (Vasile M.)

„La multi ani în vesnicie om bun si curajos! Dumnezeu sã te ierte de toate si sã-ti rânduiascã un loc în Împãrãtia Cerurilor si de familia ta rãmasã pe pãmânt sã te tinã legat pânã când va veni momentul sã vã întâlniti cu totii si veti fi din nou împreunã! Am sã mã rog la fiecare slujbã pentru tine cum am fãcut si pânã acum, asa cum mi-ai spus sã nu vã uit dupã ce nu vom mai fi colegi! Dumnezeu sã te ierte!” (Florin)

„Dragi camarazi, cu adâncã pãrere de rãu vã anuntãm cã prietenul nostru cap.Marinescu Ionut, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 <<Regele Ferdinand>> ne-a pãrãsit…  Astãzi trebuia sa fie ziua lui si noi toti sã-l sunãm si sã-i urãm <<La multi ani!>> … A lãsat în urma lui douã fetite (5 ani si cea micã 10 luni) si o sotie îndureratã. Anul trecut fiind în misiune în Mediterana era îngrijorat de sãnãtatea fetitei internatã în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor… Fetita s-a fãcut bine”, anuntã caporalul Dãnut Albu, presedintele Ligii Militarilor Profesionisti.

Cine doreste sã ajute familia îndureratã o poate face în contul R069INGB0000999901001582 al cãrei titular este Maria Iacob.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.