spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

O familie cu patru copii a rãmas sub cerul liber de la un incendiu devastator! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

FOARTE TRIST… Primarul comunei Suletea, Ciprian Robert Tamas si primarul comunei Banca, Vasile Vânãtoru, fac un apel de suflet cãtre toti oamenii de bine. Strigãtul de ajutor este pentru o familie cu 4 copii, care a rãmas pe drumuri. Copiii au între 6 si 17 ani (douã fete de 6 si 9 ani si doi bãieti de 14 si 17 ani), toti fiind la scoalã! „Ne puteti suna direct pe noi la Primãria Suletea, sau direct pe el, la numãrul de telefon 0760824511! Avem si un cont bancar, al bãiatului lui Bobi, cel pentru alocatia de stat: COSTACHE REMUS MANUEL: RO28RNCB0260160710160001″, a precizat primarul Ciprian Tamas.

Cu câteva zile înainte de Paste, Ionel Costache, un tânãr familist cu patru copii, a rãmas cu întreaga sa familie pe drumuri, fãrã un acoperis deasupra capului, în urma unui incendiu. Omul se uitã acum la casa frumoasã pe care o ridica cu sudoarea fruntii, din care nu a mai rãmas nimic, nici o hainã, nici un bob de porumb din hambar! Iatã povestea pe scurt a tragediei care a lovit familia lui Ion Costache, relatatã de primarul Ciprian Tamas pe pagina de socializare.

„Vã atasez si câteva imagini zdruncinãtoare, care reflectã un crunt adevãr, o realitate vitregã care se poate întâmpla oricãruia dintre noi! Acest incident s-a întâmplat cu câteva zile înainte de Sfintele Pasti, în localitatea Țifu, comuna Banca! Este vorba despre un tânãr gospodar, tatã a 4 copii! Locuia împreunã cu sotia, copiii si pãrintii lui, la un loc! Cu lacrimi în ochi, Ionel Costache, cunoscut de prieteni Bobi, îmi povestea cum toatã munca lui de-o viatã s-a nãruit în câteva minute! Bobi a început sã munceascã la casa pãrinteascã încã de pe la 14 ani! Muncea mult, în agriculturã, si an de an era bucuros cã mai putea face câte ceva la casa lui frumoasã!!! Focul a izbucnit din senin, dimineata la ora 4.30…se pare cã de la o instalatie subredã si a mistuit tot…Nici haine nu le-au mai rãmas, nici documente, nici pãsãri…nimic! si grãuntele din hambar au ars si closca de pe ouã! Atunci dimineatã, cum am aflat despre nefericitul eveniment, m-am dus la el…l-am gãsit mai bãrbat decât credeam cã poate fi un om la necaz! Stiti ce mi-a rãspuns? Cã îi multumeste lui Dumnezeu cã au scãpat cu viatã si cã focul nu s-a extins si la vecini! Vin cu rugãmintea la fiecare dintre voi, dragi prieteni, si vã rog sã ajutati acesti oameni greu încercati de soartã! Ne puteti suna direct pe noi la Primãria Suletea, sau direct pe el, la numãrul de telefon 0760824511! Avem si un cont bancar, al bãiatului lui Bobi, cel pentru alocatia de stat: COSTACHE REMUS MANUEL: RO28RNCB0260160710160001.

Orice ajutor va fi binevenit! Sã vã dea Dumnezeu multã sãnãtate si sã vã fereascã mereu de asemenea nenorociri! Hristos a Înviat!”, a scris primarul Tamas.


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.