spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Copiii cuminti ai Bârladului, rãsplãtiti cu încã un parc de joacã nou! (FOTO)

- Advertisement -

INVESTITIE… A fost finalizat cel de-al doilea parc de joacã nou înfiintat în municipiul Bârlad. Acesta va fi deschis pentru copiii din cartierul Deal II, imediat ce prevederile legislative actuale o vor permite.

Parcul, construit din temelii pe strada Constantin Costache, este cel mai modern din Bârlad, cu echipamente de joacã de ultimã generatie, atât pentru micuti, cât si pentru adolescenti si seniori.

„Vestea vine acum, dar este mai bunã pentru perioada de dupã încetarea restrictiilor impuse de ordonantele militare si de alte eventuale acte normative ce vor fi emise. Am decis sã anuntãm de pe acum pentru cã mãsurile de relaxare trebuie abordate gradual, dupã cum se va decide de la nivel guvernamental. Parcul este gata, iar în curând vom anunta când se va deschide publicului”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Dupã cel inaugurat anul trecut în Grãdina Publicã, zona Stadionului de fotbal, noul parc de pe strada Constantin Costache are, pe lângã echipamentele de ultimã generatie omologate UE, o pistã de alergare pentru micii utilizatori, precum si spatii verzi de relaxare pentru pãrinti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.