|

Un violator în serie din Puiesti, si-a mutat cuibul la Zalãu, dar a cãzut în plasa politistilor!


INCREDIBIL… Iulian Zaharia, un cunoscut violator în serie din comuna Puiesti, iertat de legiutori si victime, a ajuns în arestul IPJ Sãlaj dupã ce a violat o femeie si i-a furat telefonul mobil. Iulian Zaharia, din comuna Puiesti, cel care în 2016 a violat o minorã de 16 ani fugitã din Centrul de tip Familial din Bârlad, a recidivat si a violat din nou în 2017. De data aceasta a violat o femeie venitã în vizitã la pãrintii concubinului ei, prieten bun cu Iulian Zaharia. Femeia a fãcut plângere la Politie, însã bãrbatul a dat bir cu fugitii. Politia a constatat în urma cercetãrilor cã tânãra ar fi fost obligatã sã întretinã raporturi sexuale. Totusi, cum fata si-a retras plângerea, pedepsirea violatorului a fost imposibilã! Acum însã, violatorul nu a mai fost iertat si în sfârsit a ajuns dupã gratii.

Iulian Zaharia, fiind „cotat” ca un violator în serie, a mers weekend-ul trecut într-un club din municipiul Zalãu unde a intrat în discutie cu o femeie, în vârstã de 40 de ani, din localitate. Dupã câteva ore, sub pretextul cã vrea sã meargã la pensiunea unde era cazat, Iulian Zaharia i-a cerut femeii pe care tocmai o cunoscuse sã-l ducã cu autoturismul pânã în zona respectivã. Astfel, cei doi s-au urcat în autoturismul proprietate personalã al femeii si au pornit pe drumul indicat de vasluian. Dupã ce s-au îndepãrtat de clubul respectiv, Iulian Zaharia a devenit agresiv cu partea vãtãmatã si sub constrângere si diverse amenintãri, a silit-o pe aceasta sã meargã pe un teren viran din spatele Autogãrii Zalãu. Aici, suspectul a întretinut relatii sexuale cu victima si a deposedat-o de un telefon mobil. Incidentul s-a petrecut noaptea si imediat ce a scãpat de agresor, femeia a mers la Politie si l-a reclamat. „Politistii zãlãuani au identificat, în scurt timp, autorul, în persoana unui bãrbat de 31 ani, din judetul Vaslui, fiind schimbatã încadrarea juridicã a faptei în infractiunile de viol, lipsire de libertate si furt calificat. A fost dispusã retinerea suspectului pe o duratã de 24 ore, începând cu data de 10 august 2019. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecãtoriei Zalãu, fiind arestat preventiv pentru o perioadã de 30 de zile”, au precizat reprezentantii IPJ Sãlaj.

Iulian Zaharia este cunoscut în judet ca violator în serie!

Violatorul din Puiesti are la activ câteva cazuri de viol, pentru care n-a fãcut nicio zi de puscãrie! În 2016, o minorã de 16 ani, care era institutionalizatã într-un Centrul Rezidential (apartament social) din Bârlad, apartinând Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectie a Copilului (DGASPC) Vaslui, a fost victima unui viol, care a avut loc pe 4 septembrie. Atunci a pãrãsit centrul în care este securizatã, în baza unui bilet de voie, însã nu a revenit în intervalul orar aprobat (pânã la ora 17.00), ci la ora 01.00 (pe 5 septembrie). În dimineata imediat urmãtoare a relatat lucrãtorului social faptul cã a fost victima unui viol pe raza comunei Puiesti, localitate în care s-a deplasat cu un mijloc de transport în comun, în scopul de a-si realiza un tatuaj, la propunerea unei persoane necunoscute. Cel care a fost acuzat de viol, era Iulian Zaharia, din satul Cetãtuia, comuna Puiesti dar care a scãpat de legiutori deoarece victima l-a iertat! Ca atare, în luna noiembrie 2017 Iulian Zaharia a „recidivat”. Pe 25 octombrie, persoana vãtãmatã O.L.V. a mers în vizitã, pentru prima datã, la pãrintii concubinului sãu care locuiesc în comuna Puiesti, sat Lãlesti, jud. Vaslui. „În seara de 26 octombrie, în jurul orei 19.00, persoana vãtãmatã s-a deplasat împreunã cu martorii B. V., B. L., H. A. si Zaharia Iulian, la barul situat în centrul satului Lãlesti, comuna Puiesti, judetul Vaslui, unde a rãmas pânã în jurul orei 19.30, când a luat hotãrârea sã se intoarca la locuinta numitilor B. V. si C.V.. Inculpatul Zaharia Iulian s-a oferit sã o conducã la locuintã persoanelor mentionate anterior, aceasta acceptând propunerea acestuia, întrucât nu cunostea configuratia satului si modul în care putea sã ajungã la locuinta pãrintilor concubinului sãu. În timp ce se deplasau, dupã ce au parcurs o parte din drum, inculpatul a condus-o pe persoana vãtãmatã la marginea satului, sub pretextul cã trebuie sã ajungã la o persoanã pentru a o anunta ceva. În momentul în care au ajuns într-un loc izolat, inculpatul i-a propus sã intretinã relatii sexuale orale, propunere pe care persoana vãtãmatã a refuzat-o categoric, începând sã plângã”, se preciza în referatul procurorului de caz. Chiar dacã Iulian Zaharia a violat-o urât de tot pe biata femeie, aceasta l-a iertat pânã la urmã!

CITITI SI: http://www.vremeanoua.ro/minora-din-sistemul-de-protectie-violata-de-un-barbat-din-puiesti

CITITI SI:  http://www.vremeanoua.ro/violator-in-serie-iertat-de-victima-dupa-ce-l-a-reclamat-la-politie