|

Unde își petrec politicienii români vacanțele

Este perioada vacanţelor şi pentru liderii politici. Italia, Croaţia sau Maldive sunt printre destinaţiile alese anul acesta de politicieni. Unii nu se feresc să împărtăşească momente din concediu, alţii ţin la secret locul în care au ales să-şi petreacă vacanţa.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea se află deja la al doilea concediu, în această vară. Nu a mai fost în Brazilia, ca în anii trecuţi.

Potrivit surselor noastre, Liviu Dragnea a fost în Grecia. Şi acum este în vacanţă în Maldive, potrivit REALITATEA TV.

Din Maldive ne mutăm în Europa. Acolo unde îşi petrec vacanţa mai mulţi parlamentari. Printre ei, Alina Gorghiu. Fosta preşedintă a PNL a surprins în fotografii mai multe momente ale vacanţei sale petrecute în Italia, la Pisa şi Cinque Terre. “Zile frumoase, gura până la urechi și chef de umblat!”, descrie Alina Gorghiu vacanţa sa.

Tot în Italia se află şi colega sa de partid, Adriana Săftoiu. Şi ea a postat mai multe fotografii din insula Ischia pe pagina sa de Facebook. “Marea Tireniană, care înconjoară insula Ischia, a fost foarte prietenoasă cu noi! O vacanță cu ceva vânătăi de la stânci nevăzute, dar cu mult farmec! Inclusiv gastronomic!”, a comentat Săftoiu.

În Europa se află şi Ioana Bran, secretarul Camerei Deputaţilor. Ea este la plajă, în Croaţia, împreună cu mai mulţi prieteni. Ei au şi postat pe Facebook fotografii cu deputata PSD. Înainte să plece în Croaţia, Ioana Bran a fost la festivalul Untold. În această perioadă parlamentarii au fost convocaţi în sesiune extraordinară. Aleşii nu au venit însă la muncă pentru că erau în vacanţă.

sursa: https://www.realitatea.net/unde-i-i-petrec-politicienii-vacan-ele_2092975.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb