spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Piromanul de la Husi, 7 ani si 6 luni dupã gratii!

- Advertisement -

VERDICT… Dupã doi ani în care procesul a trenat din pricina a tot felul de chichite avocãtesti, ieri, instanta de fond a Judecãtoriei Husi s-a pronuntat în privinta huseanului care si-a incendiat masina în Vama Albita! Bãrbatul în vârsta de 32 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare, însã, spre ghinionul sãu, i-au fost adãugati alti 2 ani si 6 luni, primiti “cu suspendare” pentru sãvârsirea unei infractiuni de “înselãciune”.

Cinci ani de închisoare, cu executare! Atât a primit huseanul în vârstã de 32 de ani, Alexandru Constantin Cãciulã, care, în 2014, a provocat în mod voluntar un incendiu în Vama Albita. Cum acesta se afla în perioada de încercare de 5 ani si 6 luni, fixatã în urma unei condamnãri pentru ‘înselãciune”, la cei 5 ani de detentie i s-au mai adãugat alti 2 ani si 6 luni. De altfel, instanta de judecatã a admis actiunile civile formulate de Biroul Vamal Albita, dar si de unul dintre angajatii institutiei, a cãrui masinã a suferit pagube în urma incendiului. Cãciulã mai are însã 10 zile pentru a formula “Apel” împotriva hotãrârii de fond.

Si-a dat foc masinii, ca sã nu mai vadã vamesii tigãrile de contrabandã!

De reamintit cã, în iulie 2014, Alexandru Constantin Cãciulã a provocat un incendiu în Vama Albita, supãrat cã echipa de control l-a gãsit cu tigãri de contrabandã în masinã. Fãrã sã stea prea mult pe gânduri, bãrbatul a luat o sticlã cu benzinã, a aruncat peste Ford-ul proprietate personalã si a dat foc! Flãcãrile au cuprins îndatã garajul unde era parcatã pentru control masina, extinzându-se si asupra altui autoturism. Numai interventia promptã a pompierilor a fãcut ca pagubele sã fie limitate. Instanta a încuviintat apoi propunerea anchetatorilor de arestare preventivã, pentru 30 de zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.