spot_imgspot_img
12.6 C
Vaslui
30-apr.-2024

Final de proiect cultural, pentru “Trandafirii” de la Husi!

- Advertisement -

REALIZARE “Trandafir de la Moldova” a reusit sã ducã la bun sfârsit un proiect cu finantare de la CJ Vaslui, prin care folclorul din întreg judetul va avea de câstigat: si-a amenajat un studio de înregistrãri, unde toti tinerii interpreti vor putea imprima piesele favorite, în conditii excelente. De asemenea, “Trandafirii” si-au realizat un CD si un videoclip de promovare. “Tinem sã multumim CJ Vaslui pentru sustinerea financiarã primitã si suntem convinsi cã acest proiect finalizat reprezintã un pas important în sustinerea culturii locale si, mai cu seamã, a folclorului autentic”, a precizat Valericã Petraru, maestrul dirijor al ansamblului “Trandafir de la Moldova”.

“Trandafirii” huseni au fãcut o treabã excelentã, ducând la bun sfârsit proiectul numit “Folclorul de la proiect la produs muzical”, finantat cu o sumã totalã de 32.120 lei. Initiatorii acestuia au vrut, în principal, sã realizeze un studio de înregistrãri bine echipat, unde cântãretii de folclor sã îsi poatã imprima cântecele, în conditii tehnice foarte bune, lucru care le va fi de folos, în promovarea lor la nivel national. S-a urmãrit, de asemenea, si realizarea primului CD al ansamblului husean, mult asteptat de publicul care îl iubeste, dar si un videoclip de promovare a
“Trandafirului de la Moldova”. Colaborãrile incluse în proiect s-au dovedit a fi rodnice, ceea ce i-a fãcut pe coordonatorii ansamblului sã se declare încântati de modul în care au reusit realizarea obiectivelor din proiect.

“Ne-am chinuit ani la rând cu ceea ce am avut si am cãutat sã nu dezamãgim niciodatã publicul”

“Asemenea finantãri sunt salvatoare pentru folclorul nostru local. Ne-am chinuit ani la rând cu ceea ce am avut si am cãutat sã nu dezamãgim niciodatã publicul. Ne-au bucurat aplauzele si încurajãrile oamenilor, iar aceasta a fost motivatia de a continua. Iatã însã cã acum, gratie finantãrii venite de la CJ Vaslui, am reusit sã dotãm acest studio de înregistrãri, sã scoatem CD-ul mult dorit, sã punem bazele unor colaborãri si parteneriate si sã facem în asa fel încât, tinerii interpreti care vor negative de calitate sau vor sã imprime cântece, sã nu se mai ducã cine stie unde, de vreme ce au ce le trebuie la ei în judet. E un lucru minunat si ne bucurãm cã s-a putut realiza”, a spus Valericã Petraru, maestrul dirijor al ansamblului “Trandafir de la Moldova”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.