spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Și-a amputat degetul mare de la o mână, din neatenție, cu toporul!

- Advertisement -

GHINION… Un bărbat de 41 de ani din localitatea Grăjdeni a ajuns în această după amiază la spitalul bârlădean cu degetul mare de la o mână amputat din greșeală, când tăia lemne în curte. Din păcate degetul nu a putut fi recuperat.

„Echipajul SMURD de pe ambulanța tip B2 (echipaj de prim ajutor) din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad a intervenit în localitatea Grăjdeni, comuna Fruntișeni, pentru un pacient în vârstă de 41 ani care și-a amputat policele (degetul mare – n.r.) de la mâna stângă. Victima acestui accident tăia lemne în curtea casei sale și, din greșeală, a lovit mâna cu toporul amputându-și degetul mare de la mâna stângă. Degetul nu a putut fi recuperat. Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului din Bârlad, în stare de conștiență și stabilă hemodinamic.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

„A fost adus la CPU în această după amiază, un bărbat de 41 de ani din Grăjdeni cu amputație completă police stâng. Eeste conștient și stabil hemodinamic, a fost internat în Compartimentul de Chirurgie Plastică.”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.