spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Cum poți câștiga la ruletă dacă joci pentru prima oară?

- Advertisement -
castiga-la-ruleta-

Ruletă reprezintă imaginea de bază a cazinoului și deși au apărut o mulțime de noi jocuri, ruleta rămâne unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Este suficient de simplă pentru a fi învățată de jucătorii noi, dar suficient de profundă pentru a-și fideliza jucătorii vechi. Netbet vine în întâmpinarea jucătorilor care caută noi moduri de petrecere a timpului liber oferind o gamă extrem de variată de jocuri, cu premii care fac cu ochiul oricărui amator de jocuri de noroc. În acest articol ne vom concentra asupra celor care au jucat foarte puțin, sau chiar asupra celor care nu au jucat niciodată la ruletă. Și bineînțeles, jucătorii nu vor doar să joace, vor să și câștige. Deși nu există o formulă magică prin care să înveți cum să câștigi la ruletă, este bine de știut faptul că îți poți crește șansele de câștig cu doar câteva mici schimbări în abordarea jocului.

Nu paria pe numere fixe din prima

pariuri-pe-numere

Jocul pe numere fixe este foarte distractiv și doar gândul la cota de 35-1 îți crește instant entuziasmul. Cu toate că sunt de acord că nu este nimic mai grozav decât atunci când ruleta reușește să nimerească pe numărul ales de tine, acest lucru este destul de greu de realizat. Există o mulțime de moduri diferite prin care poți paria pe numere, în care ai șanse mai mari de a câștiga mai des. Dacă plasezi un jeton între două numere, vei câștiga dacă oricare dintre numere nimerește. Deși câștigul nu va fi la fel de mare, ți-ai dublat șansele la câștig, ceea ce nu este niciodată un lucru rău dacă mă întrebi pe mine. Și dacă alegi să plasezi pariul într-un careu, ai 4 numere diferite care îți pot aduce un câștig, menținând șansele de 8 la 1, șanse care sunt foarte mari. Nu este imposibil să obții rezultate pariind pe un singur număr, dar șansele scad, astfel descurajând jucătorii noi. Așa că până devii mai confortabil cu roata ruletei, mergi pe varianta câștigurilor mai mici, dar mai dese.

Pariurile pe coloană sau pe numere individuale

Pariurile pe coloană sau pe duzină sunt în esență același pariu când vine vorba de șanse, deoarece în ambele cazuri pariezi pe 12 numere odată. Diferența este că la duzine mergi ordinea lor numerică, în vreme ce la coloane ele sunt afișate pe masa de pariuri exact cum apar și pe roată.

DE EXEMPLU: Un pariu pe prima coloană ar fi un pariu pe 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31 și 34 și îți plătește o cotă de 2-1 când nimerești. Un pariu pe prima duzină este un pariu pe 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 și 12 și, de asemenea, îți plătește 2-1 când nimerește. Dacă alegi sau nu să pariezi pe duzine sau pe coloane, este de fapt doar o preferință personală. Unor jucători le place să ghicească în ce secțiune ar putea ajunge bila, alegând astfel parierea pe coloană, în timp ce altora le place să parieze pe duzine, astfel încât să poată spune că orice număr sub 12 le va aduce un câștig. O strategie pe care o poți folosi pentru a câștiga o mulțime de bani jucând la ruletă, este să joci pe 2 din cele 3 duzine sau coloane în același timp.

Aceasta este o abordare cu un risc scăzut și, de regulă, te va ajuta să câștigi cel puțin jumătate din pariuri, dacă nu chiar mai mult decât jumătate.

Parierea pe multiple duzine sau coloane

Dacă ar fi să pariezi 100 de lei pe prima și pe a doua duzină, ai avea un pariu total de 200 de lei. Dacă îți nimerește numărul la una din cele două, câștigi un pariu la 2-1 și îl pierzi pe celălalt. Acest lucru are ca rezultat un profit la o unitate de pariere, în acest caz, 100 de lei. Deși nu îți aduce instant un câștig foarte mare, ține cont că șansele să îți nimerească un număr din cele două secțiuni este de 65% din totalul învârtirilor. Ca și comparație, când alegi un singur număr de pe roată, șansele să îl nimerești sunt de doar 3%. Eu aș alege oricând 65% să câștig față de 3%. 

Stai departe de ruleta cu triplu zero

Stai-departe-de-ruleta

Ceea ce au înțeles cei de la cazino de-a lungul timpului este faptul că jucătorii încă nu reușesc să facă diferența între ruleta cu un singur zero pe ea și ruleta cu două zerouri pe ea. De fapt, ruleta cu două zerouri pe ea are șanse mult mai mici de câștig față de cea clasică.

Acest concept a dus la  scoaterea jocurilor la ruletă cu un singur zero pe ea și înlocuirea lor cu ruleta cu două zerouri în multe cazinouri.

Acest lucru a fost dureros pentru jucătorii cunoscători, iar în zilele noastre, ruleta cu dublu zero este deja ceva obișnuit. Cazinourile folosesc același concept pentru a începe acum să adauge jocuri de ruletă care au câte trei zerouri, lucru ce s-a văzut mult mai des chiar dupa pandemia de Covid-19.

Toate jocurile de cazino funcționează pe ceea ce este cunoscut în industrie drept avantajul casei.  Acesta este avantajul matematic oferit de dublu zero sau triplu zero, care este încorporat în fiecare dintre aceste jocuri, pentru a se asigura că întotdeauna cei de la cazino vor avea de câștigat.

Nu te baza pe tabelele online

Acest sfat final despre cum să câștigi la ruletă se adresează oricărui jucător care la un moment dat a crezut adevărat faptul că după ce a ieșit de mai multe ori aceeași culoare, firesc ar fi să urmeze cealaltă culoare. Cazinourile prezintă istoricul rotirilor tocmai cu scopul de a determina jucătorii să ia o decizie proastă, bazată pe rotirile anterioare. Deși este posibil să găsești și unele sfaturi utile acolo, majoritatea vor fi doar pentru a te induce în eroare. Concentrează-te pe modalitățile adevărate și încercate de care am discutat mai sus.

Concluzie

În mediul online găsești cel mai ușor variantele clasice de ruletă cu un singur zero, în vreme ce cazinourile clasice s-au umplut de variantele moderne cu dublu și triplu zero. Alege cazinoul online potrivit pentru joc și aplică sfaturile pe care ți le-am oferit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Ce cazinou va plateste sa faceti reclama la jocurile de noroc? Tara_i plina de analfabeti si saracie, recomandati-le sa mearga la scoala, nu la ruleta, dom’le! Chiar nu va e rusine sa postati asemenea mizerii, parerea cititorului conteaza pt Vremea Noua?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.