spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Accident cu pagube mari: a intrat în Magazinul “Mireasa” cu mașină cu tot! (FOTO)

- Advertisement -

INCREDIBIL… O femeie din Bârlad, care conducea o mașină dinspre Gară spre zona Cerbul de Aur, a scăpat “frâiele” cailor putere ale autovehicolului și s-a oprit în vitrina renumitului Magazin “Mireasa”! Din fericire nu au existat victime, femeia având cu ea și un copil cu dizabilități și niciunul neavând nici măcar o zgârietură. În schimb mașina bârlădencei are pagube serioase, iar magazinul chiar pagube mari, fiind spart geamul de la intrare precum și alte geamuri ornamentale. La accident au venit primii pompierii bârlădeni.

“Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu forțe și mijloace specifice pentru asigurate măsuri PSI ca urmare a producerii unui accident rutier în Zona Gării din municipiul Bârlad pe strada Primăverii, între magazinele Nelcor și Mireasa. Pompierii militari au ajuns la locul accidentului. Un autoturism în care se aflau două persoane (între care și un copil cu dizabilități) a intrat în magazinul  Mireasa. Nu sunt înregistrate victime.  Pompierii militari asigură măsuri PSI”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Trotuarul public din fața magazinului Mireasa a fost transformat în parcare privată. Pietonii ocolesc mașinile și merg pe stradă. Unde este siguranța pietonilor pe acel trotuar?

  2. Ce mai e de zis ? Daca ar fi fost un pieton în acel moment ? Sigur acestă vietate avea o altă preocupare în acel moment TELEFONUL ori prostia sau permise luate cu bani .Toate ni se trag de la corupţie şi mafiuţă punct .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.