0.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

HANDBAL | Vasluienii vor să spargă gheața în Liga Zimbrilor

- Advertisement -
PERIOADĂ DIFICILĂ… CSM Vaslui a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Liga Zimbrilor și se află pe locul 12, poziție care o trimite la barajul de menținere/promovare. Ultima victorie a Vasluiului a fost obținută în luna septembrie, 26-25 cu CSU Suceava.

MOTIVAȚI… CSM Vaslui a avut cinci săptămâni de coșmar în care a pierdut 5 meciuri consecutive în Liga Zimbrilor. Aflați pe loc de baraj, pe poziția a 12-a, handbaliștii vasluieni speră să spargă gheața pe terenul Politehnicii Timișoara, formație cu care se află în luptă directă pentru evitarea locurilor de baraj.

Înaintea acestei etape, vasluienii sunt pe 12, cu 6 puncte, în vreme ce timișorenii sunt pe 11, cu 9 puncte. Partida dintre Poli Timișoara și CSM Vaslui se joacă, duminică, de la ora 16:00. Antrenorul CSM-ului, Bogdan Pralea, nu concepe un alt rezultat decât victoria în meciul cu Politehnica Timișoara. “Meciul cu Timișoara este unul foarte important pentru noi. Nu avem o situație prea bună în clasament și trebuie să obținem puncte. Avem un singur gând pentru meciul de duminică: victoria! În meciul cu Dinamo s-a văzut diferența de valoare în cea de-a doua repriză. Neavând o bancă mai echilibrată cu primul șapte, automat diferența s-a făcut și la nivel de bancă. Una peste alta, am oferit un spectacol handbalistic. Cred că suporterii au fost mulțumiți de ceea ce au văzut pe teren.”, a spus Bogdan Pralea. În ultimele cinci întâlniri directe, Politehnica Timișoara s-a impus de patru, iar Vasluiul a câștigat un singur duel. În ultimul joc, din returul sezonului precedent, bănățenii s-au impus pe teren propriu, la limită, 30-29.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.