18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Buzatu Dumitru – presedinte CJ Vaslui

Ati dat nãvalã la Pãdureni, cu o parte din cabinetul dvs. de consilieri personali, pentru a inspecta pe viu, impactul pe care l-a avut dezvãluirile unui cetãtean onest, care e decis sã dea în vileag pãtaniile sale cu primarul Diaconu. Concluzia a fost urmãtoarea: ziaristii care au consemnat povestea, vinovati si neapãrat trimisi în judecatã.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Acum cã ati revenit pe functia care va consacrat în relatia cu Dumitru Buzatu, suntem curiosi cum veti actiona. Probabil, dupã principiile liberale! Cât priveste întârzierea numirii noului prefect, sã nu vã faceti nici un calcul. Omul va fi numit dupã ce verificãrile se vor termina.

Onofrei Garincea – subprefect vaslui

Sunteti o aparitie în noul peisaj politic vasluian. Chiar dacã sunteti liberal bârlãdean, se pare cã gasca lui Boros nu vã înghite si prin urmare nici nu vã asimileazã cu organizatia. Pentru ei, postul de subprefect a fost dat la Husi. Dar, nu puneti la suflet si mergeti pe teoria lui Lãpusneanu: dacã voi nu mã vreti, eu vã vreau!

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Venirea la serviciu a celor doi viceprimari e un bun prilej de a vã permite o relaxare. N-ar fi rãu, pânã se va decide noua conducere la Goscom, sã vã luati o pauzã, fiindcã în ultimele trei luni ati muncit cât trei oameni deodatã. Vedeti cã unul dintre viceprimari a pus ochii pe Transurb si tot îsi bagã nasul în plãcintele directoarei, ar trebui sã îl trageti de urechi.

Boros Dumitru – primar Bârlad

Odatã cu venirea celui de al doilea mandat, ati cãpãtat o nouã manierã de abordare în conducerea Primãriei. Stati închis în birou, ati pus cartele de acces peste tot, transformând institutia într-o fortãreatã si sperati ca nimeni sã nu vã deranjeze. În special de cei din conducerea judeteanã a PNL-ului. Sã fie oare bunã abordarea, fiindcã nouã astrele de aratã altceva.

Cristi Rusu – primar Negresti

Vã chinuiti sã redeschideti spitalul din Negresti, dar dupã cum aratã conjuctura astralã nu aveti nicio sansã. Mai bine ati face un parteneriat public privat si sansa unui activitãti medicale în orãselul dvs. va creste considerabil. Dar aveti grijã mare, sã nu-si bage coada Himalaya si sã vã treziti cu alte dandanale.

Solomon Adrian – deputat PSD

De când v-au bãgat în conducerea Comisiei Revolutionarilor, iluminându-i cu cunostintele dvs. despre comunism pe democratii care încã mai cred cã în 1989 a fost Revolutie, ati devenit scump la vedere. Nici la shaormerie nu mai veniti. Apropo, vedeti cã noul prefect Lãudatu este un împãtimit al istoriei. S-ar putea sã vã contreze pe unele probleme… istorice.

Botez Mihai – deputat USR

Dacã tot ati rezolvat problema viceprimarilor USR de la Bârlad si Vaslui, scoateti-o la liman si pe cea a prefectului de Vaslui. Cã tot în ograda partidului dvs. este. Nu de alta, dar moare Floriol de grija lui Lãudatu. Stim cã nu prea vã convine nominalizare, dvs. dorindu-vã un cu totul alt prefect, dar de dragul coalitiei rãbdati si actionati.

Tudor Polak – deputat PNL

Vedeti cã aveti un pesedist care vã poartã de grijã. E vorba de Alexandru Barbu. El se considerã un fel de fatã mare al politicii vasluiene, însã uitã cã este un inteligent asimptomatic întretinut de partid si de stat. Consiliile de Administratie si sinecurile de la partid nu mai încap pe Declaratia sa de interese.

Bîca Iulian – senator PNL

V-ati supãrat rãu pe presedintele PNL, Nelu Tãtaru. V-a promis cã vã pune un om din Bârlad la Prefecturã, dar a uitat sã spunã din ce aripã. Dvs. ati promis postul altcuiva si ati fost nevoit sã îi dati explicatii dupã numirea lui Garincea, ca subprefect. De altã datã sã nu mai promiteti.

Cretu Gabriela – senator PSD

Sunteti scârbitã de pandemie si de faptul cã trebuie sã stati izolatã. Ati ajuns sã filozofati pe aceastã temã. Ati numit pandemia de Covid-19, un fake al realitãtii actuale. Profund! E normal ca si în plan politic sã aveti de suferit si chiar ati intrat în depresie dupã ce au mai contribuit si liberalii cu bugetul lor de cã…at. Pãi cum sã nu vã ia cu capul, când la Vaslui, la CJ vor veni mai putin bani pentru parandarãturi.

Irinel Staticã – deputat PSD

Ne place cã în noua dvs. Declaratie de avere v-ati trecut masinile Toyota, inclusiv cea pentru care ati luat amendã cã nu aveati asigurare. Totodatã am constatat cã nu i-ati dat banii firmei de asigurãri pentru repararea masinii care ati tamponat-o. Bravo! Putini reusesc sã îi întoarcã pe cei de la asigurãri.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here