spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Mihai Botez – deputat USR

Vã stã bine pe Tik-Tok, mai ales când combateti PSD-ul. Alegeti cu mai mare grijã subiectele, cã zãu, cei care o ard toatã ziua pe acest canal nu au nicio treabã cu PNRR-ul. Parcã mai bine a dat-o viceprimarul Mândru, cu bazarul, chiar dacã si acolo subiectul e tehnic.

Edi Popica – deputat PSD

În sfârsit, legile dvs., cele în care îi ajutati pe soferii care au rãmas fãrã permis, intrã la vot. Aveti o bilã albã, fiindcã chiar dacã aceste initiative legislative par la prima vedere simpliste, ele vor ajuta foarte mult. Un sofer vasluian care a rãmas la Bucuresti fãrã permis se poate judeca cu Politia la Vaslui. O sã aveti voturi în viitoarele alegeri de la toti soferii profesionisti.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Ati început în fortã noua stagiune parlamentarã. Ati convocat si în judet mai multe sedinte de partid. Nu de frica lui Dan Marian, care se viseazã presedinte în locul dvs, ci pentru cã asa era planificat. Vreti sã arãtati în judet cã PNL este o fortã, nu partidul care sã fi avut nevoie de o fuziune cu ALDE ca sã scoatã capul în lume.

Raisa Enachi – deputat AUR

Aveti de fãcut un drum lung în Deltã, unde vã veti întâlni cu colegii de partid la o sedintã de analizã. Oare veti da nas în nas si cu senatorul Bîca? Teoretic, ar trebui sã fie si el în Deltã, alãturi de primarul Bârladului.

Adrian Solomon – deputat PSD

Ati rãmas staroste la Comisia de Muncã. Nu credeti cã ar trebui sã aibã si România o lege a pensiilor în care principiile de genul echitate, egalitate sau solidaritate sã se respecte? Pãi, e posibil ca un militian tablagiu sau un pompier care a stat 10-15 ani la furtun sã iasã la pensie la 48-50 de ani, cu o pensie dublã fațã de cea a profesorului care l-a trecut Bac-ul?

Gabriela Cretu-senator PSD

V-a asteptat Barbu, sãracu’, toatã ziua de luni sã meargã pe la scoli cu dvs. Cel putin la LMK, unde este în CA, ar fi vrut neapãrat sã vã aducã, ca sã vã arate cum e sã chiulesti de la sedinte, fãrã sã fii dat afarã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ati vorbit tinerilor care sunt în sistemul de protectie socialã despre consumul de droguri. Noi credem cã aici PR -ul dvs. ar trebui sã fie mai rezervat, fiindcã sunteti ultima persoanã care ar trebui sã vorbeascã despre astfel de lucruri. Nu intrãm în detalii, cã e prea dureros. Dar mai bine dati copiilor meditatii la istorie, cã-i mai potrivit.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Am înteles cã dvs coordonati toate actiunile anti-drog din scolile vasluiene. Sã stiti cã la Vaslui, Bârlad sau Husi, fenomenul a atins cote alarmante. Elevii au ajuns sã învârtã joint-uri pe stradã fãrã nicio jenã. Nu mai vorbim cã acel drog sintetic, Cristal, care se vinde, de exemplu, în curtea unor scoli cu 9 lei pastila. Dacã nu ne credeti, vã dãm noi ponturile.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Am înteles cã dvs. si cu consilierul personal Cristi Turcu luptati cu fenomenul care a luat amploare în România, consumul de droguri în scoli. Acum chiar si Buzatu regretã cã l-a pus pe Turcu sã demisioneze din functia de consilier judetean, unde activa în Comisia de protectie socialã, protectie copii, învãtãmânt, familie, culturã, culte si sport,

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Noul Bazar si reteaua extinsã de trolee, douã proiecte megalomanice (dar inutile) cu care ati crezut cã veti face istorie la Vaslui, v-au adus acum la limita disperãrii, de nu mai stiti în cârca cui sã dati vina pentru esecul lor. Mai bine rugati-vã la toti Sfintii sã nu mai pocneascã prin oras vreun fir de la reteaua de trolee, cã puteti avea pe constiintã oameni nevinovati, exact ca pe copilul înecat la strand ori pe vasluianul decedat într-un sant pe care l-ați lãsat neîngrãdit în spatele blocului 199.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Ati dat drumul la rãspândaci prin târg sã strecoare zvonul cã dvs si echipa vã cãutati un partid de unde sã candideze! În realitate, ati bãtut palma cu AUR, iar senatorul Bîca e ca si înregimentat la acest partid. Ce rost îsi au aceste mici scamatorii? Credeti cã electoratul e bãtut în cap?

Ioan Ciupilan – primar Husi

Am vãzut cã cinematograful aratã foarte bine si, zãu, parcã ar merge o avanpremierã resapatã cu filmul de acum 35 de ani, care rupea clasamentele, „O floare si doi grãdinari”. Cã totul se potriveste la fix: dvs grãdinar, flori – salvã Domnului sunt cu duiumul la Husi, iar intrigã din belsug.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Din comunist s-a transformat in liberal ,iar acum se duce intr-un partid de extrema dreapta ,caracterizat prin xenofobie,belicism,rasism!Este tipul de politician detestabil absolut,care a infectat scena politica romaneasca si a adus Romania in stadiu deplorabil,in care se afla!

  2. Domnul deputat Solomon ar trebui sa ia in calcul ca cei ce vor sa munceasca sa o faca dar fără sa mai beneficieze de pensiei , unde sunt astfel de specimene sa distrus tot.
    Niste jegosi de milițieni .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.