spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Polițiști care închid ochii la fărădelegi. Au fost prinși cu ajutorul unui om de afaceri și condamnați

- Advertisement -

Trei polițiști din Dărmănești, Bacău, au fost condamnați pentru luare de mită. Ei au fost dați în vileag cu ajutorul unor investigatori sub acoperire, care au încălcat intenționat regulile rutiere pentru a-i prinde.

Tribunalul Bacău i-a condamnat în 29 noiembrie a.c. pe trei agenți de poliție din cadrul Poliției orașului Dărmănești, județul Bacău, la pedepse cu închisoarea cu executare efectivă pentru luare de mită și fals intelectual. I.C. a primit 5 ani și 8 luni de închisoare, C.M.M. – 5 ani de închisoare, iar P.S.G. a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare.

Judecătorii au dispus și menținerea sechestrului asigurator pe aproape 4.000 de euro, bani ridicați de la locuințele polițiștilor în urma perchezițiilor. Instanța i-a obligat pe cei trei agenți să achite și cheltuieli de judecată substanțiale, care se ridică la peste 54.000 de lei. Decizia instanței nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, cei trei polițiști au intrat în vizorul colegilor lor în urma unui denunț al unui om de afaceri, care susține că aceștia pretind și primesc sume de bani ori foloase materiale de la diverși conducători auto pentru a nu constata și sancționa abaterile săvârșite de aceștia în traficul rutier…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/politisti-care-inchid-ochii-la-faradelegi-au-fost-2224287.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.