spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Update: HC Vaslui se impune si in confruntarea cu CS U Suceava (foto)

- Advertisement -

Dupa ce ieri a castigat duelul cu vicecampioana Romaniei, Stiinta Bacau, scor 30-28, HC Vaslui a bifat azi o noua victorie. Inceput la ora 12:30, meciul cu CS U Suceava nu le-a pus nici un fel de probleme baietilor antrenati de Leonard Bibirig. Doar in prima repriza, lipsa de concentrare pe faza defensiva a facut ca scorul sa se mentina strans, 17-17 scorul pauzei. In a doua parte, Iacob & comp au dat drumul la joc, ofensiva a marcat aproape din fiecare actiune, iar rezultatul s-a vazut pe tabela. Scor final, HC Vaslui – CS U Suceava 34-31. In aceasta seara, incepand cu ora 21:15, HC Vaslui va juca in compania echipei Minaur Baia Mare al treilea meci din grupe.

Regal handbalistic la Sala Sporturilor

SPECTACOL….De mult timp Sala Sporturilor din Vaslui nu a mai gãzduit un meci atât de frumos ca cel de asearã, dintre echipa localã ,HC Vaslui si vicecampioana României, Stiinta Bacãu. În prezenta a aproximativ 800 de fani, bãietii antrenati de Leo Bibirig au practicat cel mai entuziasmant joc din ultimul timp la finalul cãruia s-au impus cu scorul de 30-28.

Cupa Municipiului Vaslui la handbal a început cum nu se putea mai bine pentru echipa localã. Primele puncte ale HC Vaslui au fost obtinute la capitolul imagine. Începând de ieri, Vasluiul si-a deschis magazinul oficial. Un lucru firesc, ati spune, însã trebuie sã stiti cã în Liga Nationalã, cluburile care au magazin oficial se pot numãra pe degetele de la o mânã. Gestul a fost apreciat de suporteri, care la ora meciului cu Stiinta Bacãu, au luat cu asalt Sala Sporturilor. Înaintea fluierului de start al partidei, acestia au asistat la un moment deosebit. Autoritãtile locale, împreunã cu conducerea Liceului Sportiv si Directia Judeteanã pentru Sport si Tineret le-au premiat pe cele douã campioane la handbal, Lorena Ostase si Sonia Vasiliu pentru performanta obtinutã la Mondialele din Macedonia. “Sã purtati în continuare cu mândrie numele orasului Vaslui oriunde vã veti duce” le-a urat primarul Vasile Pavãl celor doua sportive. Imediat dupã festivitatea de premiere, si-a intrat în rol HC Vaslui. Echipa antrenatã de Leonard Bibirig a surprins în mod plãcut audienta prin jocul prestat, unul care în timpul primei reprize n-a dat deloc ocazia adversarilor sã conducã pe tabela de marcaj. Remarcatul tribunelor în prima parte a fost fãrã dar si poate interul dreapta sosit în aceastã varã de la Caras-Severin, Ioan Stan. O adevãratã fortã a naturii, jucãtorul a fost un zid în defensivã si un aruncãtor de ghiulele la poarta adversã, reusind sã ridice de multe ori publicul în picioare. 19-16 scorul primei pãrti, iar Bacãul era departe de echipa care a câstigat sezonul trecut titlul de vicecampioanã a Ligii Nationale. A doua reprizã s-a desfãsurat în acelasi registru, cu HC Vaslui dominând si Stiinta încercând sã tinã pasul. O singurã tresãrire de orgoliu au avut vecinii de judet, în minutul 45, când au reusit sã treacã la conducerea jocului, scor 23-22. Nu pentru mult timp însã pentru în poarta Vasluiului avea sã debuteze încã un jucãtor sosit în aceastã varã, Stefan Marocico. Pe scurt, el s-a ocupat cu fãcutul minunilor. Fie cã a fost vorba de lovituri de la 7 metri, atacuri în superioritate numericã, actiuni purtate în bandã, toate încercãrile adversarilor de a înscrie au esuat datoritã acestui portar. Cu o apãrare excelentã si cu o ofensivã productivã, HC Vaslui si-a recãpãtat avantajul pe tabelã, la care nu a mai renuntat pânã la fluierul de final al partidei, scor 30-28. Bucuria victoriei n-a durat mult în Sala Sporturilor, pentru cã fortele de ordine au avut grijã, ca la nici 5 minute de la finalul meciului, sã-i evacueze de urgentã pe cei prezenti, pentru un exercitiu de simulare a unui incediu. Luminile stinse brusc, fanii împinsi spre iesire de cei care trebuiau sã asigure ordinea i-au nemultumit pe cei din conducerea tehnicã a HC Vaslui, care în semn de protest au refuzat sã mai dea declaratii la finalul partidei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.