spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Vedeţi cum arată tâlharul care a prădat un bar 77777 şi un amanet în Iaşi! UPDATE

- Advertisement -

Individul care tâlhărit cu cuţitul două angajate de la un bar 77777 şi un amanet din zona Pieţei Nicolina a fost prins în Ciurea.

Vedeţi cum arată tâlharul Florin Paiu, cel care le-a pus cuţitul la gât unor tinere angajate la un amanet şi un bar din Iaşi:

UPDATE ORA 16:00

Tâlharul se numeşte Florin Paiu şi locuieşte în Lunca Cetăţuii. El este „infractor de meserie”, fiind cunoscut drept spărgător de locuinţe. Poliţiştii l-au prins cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere de la barul 77777 pe care l-a jefuit la sfţrşitul lunii ianuarie.

Acasă la el, poliţiştii au găsit mai multe contracte de la casele de amanet în care lăsase obiectele furate în urma atacurilor. El amanetase o tabletă şi două telefoane luate de la gestionara barului 77777.

UPDATE ORA 11:00

În urma unor percheziţii, individul de 39 ani a fost găsit locuind acolo fără forme legale. „Polițiștii ieșeni au găsit la adresa din comuna Ciurea mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea celor două infracțiuni. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 3.500 lei. Bărbatul recunoaște comiterea celor două fapte, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia și recuperării integrale a prejudiciului, urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propuneri legale. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Tâlharul a mers luna trecută, într-o dimineaţă, în jurul orei 6, la un bar 77777 când angajata a deschis unitatea. El a intrat imediat după gestionară şi a cerut ceva de băut. Imediat după ce a fost servit, bărbatul a intrat după tejghea, i-a pus un cuţit la gât şi a ameninţat-o că o va ucide în cazul în care nu îi cedează toţi banii din casierie. Femeia i-a spus că nu are niciun ban în casa de marcat, însă bărbatul a pus ochii pe telefoanele femeii şi o tabletă. După ce a luat bunurile, individul s-a făcut nevăzut.

La fel procedase tâlharul şi în luna decembrie, când s-a dus la un amanet din zona intersecţiei Cotnari, pe bulevardul Nicolae Iorga. La ora 9 dimineaţa, a intrat după gestionară imediat după deschiderea amanetului Amical Credit SRL şi i-a pus un cuţit la gât, cerându-i banii. Pentru că nu avea nimic în casa de marcat, individul i-a luat banii fetei pe care aceasta îi pregătise să achite o rată bancară. Într-o agendă, tânăra avea 2.500 de lei. Tâlharul a mai luat patru telefoane de pe un raft şi a fugit.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/vedeti-cum-arata-talharul-care-a-pradat-un-bar-77777-si-un-amanet-in-iasi-update–87357.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.