spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Video!!! „Toporatorii” au camioane militare fără numere de înmatriculare

- Advertisement -

În Vrancea, cei care exploatează pădurile circulă fără numere de înmatriculare pentru a nu putea fi identificaţi de „Radarul Pădurilor”. Un camion încărcat cu zeci buşteni de brad a fost filmat ieri după amiază (19 mai 2015), în comuna Gura Caliţei, pe DJ 204 P, fără numere de înmatriculare.

Un cetăţean cu sprit civic a sunat la „Radarul Pădurilor” iar operatoarele au motivat că, dacă nu le este comunicat numărul de înmatriculare, nu pot verifica dacă trasportul de material lemnos este legal sau nu. Camionul a fost filmat exact într-o porţiune în care drumul a fost rupt recent de alunecările de teren, iar autorităţile au cerut restricţii rutiere din acest motiv. Bărbatul care a sesizat circulaţia camioanelor fără numere de înmatricualare spune că a încercat să sesizeze şi poliţia, dar nu a obţinut operativitatea la care se aştepta. „Am sunat la 112, dar mi-au spus că nici ei nu pot identifica transportul dacă nu am luat numărul de înmatriculare şi când le-am spus că, de fapt, camionul nu avea numere de înmatriculare, nici pe faţă nici pe spate, au spus că vor trimite un echipaj de la Dumbrăveni (localitate aflată la 10 kilometri- n.r.), pe motiv că la Gura-Caliţei, la post, nu mai e nimeni după ora 16”, ne-a relatat cetăţeanul.

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588817253-toporatorii-au-camioane-militare-fara-numere-de-inmatriculare.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.