spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Victor Ponta şi-a modificat drastic declaraţia de avere

- Advertisement -

Premierul Victor Ponta a făcut mai multe modificări în declaraţia de avere, la doar câteva zile de la audierea sa la Direcţia Naţională Anticorupţie. Potrivit noului document, şeful Executivului a făcut o serie de tranzacţii în 2015! În aceeaşi zi, a reuşit să vândă două apartamente a câte 65 mp şi a încasat 75.000 de euro pentru fiecare.

Înainte de a pleca în Turcia, pentru a se opera, premierul Victor Ponta a făcut mai multe modificări în declaraţia sa de avere. Potrivit noului document, de la începutul anului, şeful Executivului a făcut foarte multe tranzacţii.

În noul document, citat de Realitatea TV, apare, în premieră, vila de la Cornu pe care o deţine soţia sa, Daciana Sârbu. În schimb, casa de vacanţă din localitatea Baia de Fier, judeţul Gorj, a dispărut, aceasta fiind donată. Nu se menţionează, însă, şi beneficiarul acesteia.

În declaraţia de avere apare un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 175 mp, preluat la schimb în data de 6 aprilie. La aceeaşi dată, Ilie Sârbu, socrul premierului, a făcut un schimb cu Victor Ponta pentru un apartament, dar acesta are o altă suprafaţă – aprox. 190 mp.

De asemenea, în document apare o nouă vilă, la Cornu, de 202 mp, în construcţie, din 2010, aflată în coproprietate cu soţia sa, Daciana Sârbu.

Potrivit aceleiaşi surse, în aceeaşi zi – 29 mai 2015, Victor Ponta a reuşit să vândă două apartamente, ambele a câte 65 mp, pentru 75.000 de euro fiecare.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/victor-ponta-si-a-modificat-drastic-declaratia-de-avere_1724720.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.