spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Neamuri la conducerea Ministerului Mediului; Munteanu şi-a angajat finul în funcţia de şef de cabinet

- Advertisement -

Noul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, l-a angajat în funcţia de consilier al său şi şef de cabinet pe finul său de cununie, Alexandru Bostan. Asta după ce Munteanu, şi nu altcineva, a sesizat Comisia Naţională de Integritate atunci când fostul premier Chiril Gaburici a angajat-o în calitate de consilier pe administratoarea a trei dintre firmele sale.

Alexandru Bostan are 30 de ani, iar acum doi ani, în 2013, când s-a căsătorit, Valeriu Munteanu i-a fost naş de cununie. Acum liberalul îi este şef. Bostan este profesor de drept la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova. Acesta a fost şi asistentul lui Munteanu în perioada în care era deputat în Parlament. Începând cu 3 august curent, Bostan şi-a început serviciul la Ministerul Mediului, scrie moldovacurata.md.

Ministrul Munteanu spune însă că nu vede un conflict de interese în această situaţie, de vreme ce legea nu conţine noţiunile de „naş” şi „fin”. „Eu respect cu stricteţe legislaţia Republicii Moldova, inclusiv cea care stabileşte regimul juridic al incompatibilităţilor şi al conflictelor de interese”, a declarat, pentru Moldova Curată, Valeriu Munteanu.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2015/8/21/neamuri-la-conducerea-ministerului-mediului-munteanu-si-a-angajat-finul-in-functia-de-sef-de-cabinet/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.