spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
20-mai-2024

Decizia care a salvat viaţa unicului fiu supravieţuitor al familiei care a pierit în accidentul de la Buzău

- Advertisement -

Sute de oameni din Adjud i-au condus pe ultimul drum, sâmbătă, pe cei patru adjudeni care au sfârşit în teribilul accident produs pe şoseaua E85, în judeţul vecin Buzău, săptămâna trecută, pe 17 august.

Este vorba despre o familie întreagă din municipiul Adjud, Aurel Ivanciu, de 67 de ani, care se afla la volan, fiica sa, Cristina Daniela Costea, de 43 de ani, soţul acesteia, Gabriel Costea, de 45 de ani, şi fiul celor doi, Bogdan Costea, de 17 ani, elev la un colegiu din Essex. Din motive neelucidate, Matizul în care se aflau cei patru s-a angajat într-o depăşire imprudentă şi s-a lovit de un TIR condus de un şofer din Ucraina. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră video instalată pe bordul TIR-ului. Impactul a fost atât de puternic încât nimeni nu a supravieţuit. Familia venea din Anglia pentru a-şi petrece zilele libere de vară acasă, la Adjud. La funeralii a venit din Anglia şi unicul supravieţuitor al familiei Costea, un alt băiat în vârstă de 22 de ani, care a refuzat în ultimul moment să-şi însoţească familia în patrie, pe motiv că „o să se plictisească de moarte”. Decizia pare să-i fi salvat viaţa acestui tânăr care studiază la o universitate din Marea Britanie. Potrivit unor apropiaţi ai familiei, tânărul a aflat e accident după ce la telefonul unuia dintre părinţi i-a răspuns un poliţist care investiga accidentul.

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588820574-decizia-care-a-salvat-viata-unicului-fiu-supravietuitor-al-familiei-care-a-pierit-in-accidentul-de-la-buzau.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.