spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Vremea se răcește. După 10 septembrie vin ploile. Prognoza pe două săptămâni

- Advertisement -

Vremea se va răci ușor în următoarele zile la nivelul întregii țări, temperaturile medii maxime situându-se la 20 de grade Celsius, iar după 10 septembrie se vor semnala ploi pe arii extinse, conform prognozei pentru perioada 7 – 20 septembrie, publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În Banat, în primele zile ale intervalului de prognoză, vremea va fi răcoroasă, cu medii termice diurne situate în jurul a 22 de grade și nocturne între 9 și 11 grade. După 12 septembrie, vremea se va încălzi de la o zi la alta, devenind caldă pe 15 — 16 septembrie, atunci când temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valorii de 28 de grade, iar minimele vor fi de aproximativ 13 grade.

Între 18 și 20 septembrie, regimul termic va redeveni normal, fiind caracterizat de temperaturi diurne de 24 de grade și nocturne de 12 grade, mediate pe întreaga regiune.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare între 10 și 13 septembrie, când va ploua pe arii extinse și se vor cumula cantități de apă mai importante și, din nou, după 15 septembrie, când ploile se vor semnala izolat și vor fi, în general, slabe cantitativ.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/vremea-se-race-te-dupa-10-septembrie-vin-ploile_1786276.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.