spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
20-mai-2024

Analiza protestului din 6 septembrie la „Preamoi razgovor”: „Cineva trebuia demis măcar de ochii lumii”

- Advertisement -

Întâlniţi la emisiunea „Preamoi Razgovor” un membru al Platformei „DA” şi doi analişti politici au dezbătut una dintre cele mai actuale probleme cu care se confruntă la momentul actual societatea noastră.

Începând din 6 septembrie, oamenii protestează în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Iar dacă pe 6 septembrie s-au strâns 100 de mii de persoane fiind cel mai mare act de protest din ultimii 24 de ani, aceştia au decis să nu plece acasă, instalând corturi şi inaugurând „Oraşul Demnităţii”.

Chiar dacă protestele continuă şi zeci de oameni dorm chiar în faţa Guvernului, cei de la conducere se fac a nu-i observa.

În aceste circumstanţe, membrul Platformei „DA” Stanislav Pavlovschi prezent la emisiune menţionează că este o adevărată ruşine pentru cei de la guvernare ca mii de oameni să le ceară demisia, iar ei din răsputeri să se agaţe de fotolii. Acesta motivează ieşirea în masă a oamenilor în piaţa prin faptul că, de fapt, populaţia a ajuns la limită, iar sărăcia este atât de crâncenă încât unii nici nu au ce mânca.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2015/9/12/analiza-protestului-din-6-septembrie-la-preamoi-razgovor-cineva-trebuia-demis-macar-de-ochii-lumii/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.