spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
Vaslui
29-mai-2024

Recuperatorii de datorii nu mai au voie să te sune seara și în week-end

- Advertisement -

Veste bună pentru românii cu restanțe, agasați de telefoanele recuperatorilor: aceștia nu mai au voie să te sune oricând.

Românii agasați de firmele de recuperare de creanțe nu mai pot fi sunați oricând de recuperatori.

Recuperatorii de datorii au voie sa sune sau sa viziteze debitorii doar intre anumite ore, potrivit Codului de conduita pe care trebuie sa-l respecte companiile de colectare a creantelor.

Apelurile recuperatorilor pot fi facute in zilele lucratoare doar intre orele 8:00 si 21:00, iar sambata doar intre 9:00 si 14:00. Exceptie fac doar cazurile in care debitorii cer sa fie sunati la alte ore.

„Apelurile telefonice pot fi efectuate in orice moment si in orice loc, atat timp cat nu ii vor aduce neplaceri debitorului, respectiv in zilele de lucru, intre 8:00 si 21:00 si sambata intre 9:00 si 14:00, exceptand situatiile in care debitorul solicita sa fie contactat in alt interval orar”, se arata in Codul de conduita AMCC.

Pentru apelurile sau vizitele de colectare, solicitarile datornicului de a fi cautat in alte intervale orare sunt respectate in masura in care acesta nu intentioneaza sa evite contactul cu recuperatorii.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/recuperatorii-de-datorii-nu-mai-au-voie-sa-te-sune-seara-i-in-week-end_1792785.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.