spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

“Mã asteptam sã câstigãm”

- Advertisement -

Sandu Iacob, multumit de evolutia elevilor sãi

Antrenorul vasluiului, Sandu Iacob, s-a declarat multumit de victoria obtinutã de elevii sãi în fata celor de la CSM Ploiesti, scor 36-22. Tehnicianul se astepta la un succes, având în vedere cã în ultima perioadã echipa vasluianã traverseazã o perioadã sportivã foarte bunã.

“Fãrã falsã modestie, mã asteptam la un asemenea rezultat. Îmi cunosc foarte bine grupul. Le cunosc potentialul si stiu cã atunci când sunt conectati la maxim pot câstiga orice meci. Pentru mine, victoriile astea sunt normale, pentru cã acesti bãieti sunt foarte buni. Atuul nostru a fost emotia superioarã. Bãietii au jucat cu sufletul, asa cum au fãcut-o în fiecare meci si din punctul meu de vedere si-au câstigat respectul, atât al antrenorilor, cât si al publicului” a declarat antrenorul dupã meciul cu Ploiesti. Sandu Iacob sperã ca pânã la finalul play-out-ului, echipa sã nu fie afectatã de factori care i-ar putea îngreuna drumul spre salvarea de la retrogradare. “Emotiile sunt pânã la capãt, pentru cã sunt lucruri pe care nu le cunoastem foarte bine si lucrurile astea ne fac sã fim circumspecti vizavi de evolutia noastrã în play-out. Secretul îl cunoastem, rãmâne doar sã gãsim un echilibru între problemele pe care le avem în afara terenului si lucrurile pe care le facem în teren. În general, fiecare îsi aduce aportul la nivel maxim”, a mai spus Sandu Iacob.

Aprecieri la adresa lui Tudor Stãnescu

HC Vaslui a avut un jucãtor fantastic în partida cu CSM Ploiesti, pe nume Tudor Stãnescu. Evolutia foarte bunã a portarului nu a trecut neobservatã de principalul echipei. “Pentru mine conteazã echipa. Nu e o noutate. Tudor Stãnescu este un portar foarte bun si su sigurantã telefonul îi sunã continuu, iar ofertele curg pentru el. Cred cã va avea de unde sã aleagã.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.