spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Au votat principalii candidați la primăria Vaslui. Vasile Pavăl (PSD): „Am votat continuitatea, am votat echipa”. Marius Arcăleanu (PNL): „Am votat cu gândul la cei plecați afară”

- Advertisement -

Insoțit de soție, Vasile Pavăl, candidatul PSD la funcția de primar a venit la secția de votare 46, de la școala 1, în jurul orei 10.30. Acesta a salutat pe toată lumea din secția de votare și a discutat cu locuitorii din zonă. „Am votat continuitatea, am votat echipa cu care sunt convins că vom duce la capăt toate proiectele de modernizare ale Vasluiului. Am votat cu încredere, pentru că lista de consilieri cu care am venit în fața vasluienilor conține oameni responsabili, care își vor duce la îndeplinire proiectele asumate”, a spus Vasile Pavăl. Interesant este că, deși am prezentat legitimațiile de presă, președinta secției de votare nu știa că avem voie să facem poze în secțiile de votare și nici că nu este nevoie de acreditare de la BEJ, pentru a cere informații despre procesul de votare.

Marius Arcăleanu a votat la secția 33, la școala 9

Candidatul PNL la funcția de primar, Marius Arcăleanu a votat la secția 33, de la școala 9, în jurul orei 10.00. Acesta a venit la vot însoțit de soție și de fetița sa. „Am votat pentru un viitor prosper în municipiul Vaslui, am votat pentru a deschide orașul către investitori, pentru crearea de locuri de muncă. Am votat cu gândul la tinerii care sunt plecați la muncă în străinătate, care s-ar întoarce oricând, dacă ar avea locuri de muncă acasă, în Vaslui. Ii îndemn pe toți vasluienii să iasă la vot”, a spus Arcăleanu.

Florin Ciurariu a votat pentru schimbare

In jurul orei 10.00, deputatul Florin Ciurariu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, a votat la secția 44, de la școala 4. „Am votat, în primul rând, pentru oameni noi, pentru oameni asupra cărora nu planează suspiciuni de corupție, pentru oameni care să deschidă județul pentru investiții. Am votat pentru a ne ține tinerii acasă, alături de părinții lor și pentru o viață mai bună. Ii invit pe toți cetățenii județului Vaslui să participe la vot, pentru că este în joc viitorul lor. Este mult mai bine să mergi la vot și să alegi pe cel pe care îl dorești, decât să nu participi”, a spus Ciurariu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.