spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Curs festiv la Scoala Gimnazialã “Stefan cel Mare” (foto)

- Advertisement -

FINAL… Emotionati si bucurosi în acelasi timp, elevii clasei a VIII-a de la Scoala Gimnazialã “Stefan cel Mare” si-au luat ieri rãmas bun de la anii de gimnaziu. Într-un cadru festiv, pregãtit în amãnunt, acestia le-au multumit dascãlilor pentru tot ce i-au învãtat în toti acesti ani, le-au oferit flori si le-au promis cã nu vor uita locul care le-a fost a doua casã timp de opt ani.

La rândul lui, directorul scolii, Sorin Popoiu le-a urat elevilor succes pe drumul cunoasterii: “trebuie sã vã doriti doar ceea ce vã aduce satisfactie, trebuie sã învãtati sã luptati pentru ceea ce vã doriti si nu uitati cã nu este de ajuns sã îti doresti, ci trebuie sã vrei si nu oricum, ci sã vrei îndeajuns de mult încât sã reusesti! As vrea sã le multumesc pãrintilor vostri pentru eforturile si sacrificiile pe care le-au fãcut pentru voi, sã-i iubiti si sã-i respectati cu piosenie pentru cã ei sunt cei mai buni si mai sinceri prieteni ai vostri! Multumesc colegilor mei pentru întelegerea nesfârsitã si dãruirea cu care v-au pregãtit pentru acest pas! Le multumesc cã au muncit si v-au muncit si stiu cã nu îi veti uita si vã veti întoarce cândva sã le multumiti!”. Urãrile au venit si din partea profesorilor. “Vã felicit pe toti pentru rezultatele obtinute în acest an scolar. Fie ca si la evaluarea nationalã sã obtineti mãcar aceleasi rezultate. Nu vã urez sã aveti un drum presãrat cu flori, pentru cã ar fi o urare banalã, ci sã-l presãrati cu florile întelepciunii, cu florile cunoasterii, ale rãbadãrii, ale iubirii fatã de semenii vostri si, mai presus de toate, cu florile recunostintei fatã de pãrinti, pentru cã, dragii mei, sã nu ezitati nicio clipã sã le multumiti pentru fiecare pas pe care îl faceti în existenta voastrã. Mult succes pe drumul devenirii voastre”, le-a transmis profesoara Daniela Oatu.

Cravata scolii “Stefan cel Mare”, pentru primarul Pavãl

Un alt mesaj plin de emotie a venit din partea unui pãrinte, Robert Popa, presedintele Comitetului de Pãrinti. “Trebuie sã recunosc cã am ales ca fiul meu sã învete la Scoala Nr 5, ce poartã si nume sfânt, pentru cã aici s-a învãtat si se învatã carte. Si asta nu de azi, de ieri, ci de câteva generatii. Am onoarea ca în numele tuturor pãrintilor sã vã multumesc pentru modul în care, cu cinste si onoare, vã faceti profesia de educator. Priviti acesti copii minunati, la ceas de despãrtire, si împãrtãsiti cu noi fericirea. Bucurati-vã, pentru cã veti avea un loc în inimile noastre si mai ales în inimele lor de copii, care au bãtut la unison în acesti primi opt ani de scoalã. Imaginea copilãriei va dãinui în timp, alãturi de imaginea dascãlilor si a scolii. Asteptam ca astãzi sã primim vizita domnului primar, însã din varii motive, nu a putut participa. Voiam sã îi adresãm gândurile noastre de multumire si sã-i înmânãm cravata scolii, pentru cã promotia 2016 reprezintã si perioada de când dumnealui este primar. Deci este si el elevul scolii noastre”, a spus Robert Popa, presedintele Comitetului de Pãrinti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.