spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Show de stand-up comedy în Vaslui. Invitati: Anisia si Serghei

- Advertisement -

DIVERTISMENT… Anisia Gafton, câstigãtoarea Premiului de Originalitate din cadrul emisiunii “Românii au talent”, si Serghei, un alt tânãr comediant din Iasi, vin la Vaslui, în cadrul unui spectacol de stand-up comedy. Show-ul va avea loc mâine searã, 17 iunie, de la ora 22:00, în Club Bliss, iar pretul biletului este de 15 lei.

Printre cei parodiati se numãrã si vasluienii. “Atât de bine mã simt când am atâtia sustinãtori… Am doar doi, sã stiti, cam atât… Si-s si plãtiti. Acum as vrea sã mã aplaude cine e din Vaslui. Iuhuuu! Trandadir de la Vaslui, apã nu-i, luminã nu-i. Voi stiti ce face un vasluian dupã ce face dragoste? Închisoare! Mie îmi place foarte mult de doamna Mihaela Rãdulescu. Ce sã zic si eu acuma… Voiam sã vã spun: haideti sã ajutãm persoanele care sunt mari, un fel de Vocea României pentru obeze. Sã vinã Edith Piaf sau Oana Zãvoranu: “Bãi nesimtito, bãi, tu vrei sã slãbesti? Ia si mãnâncã de aici: bãtaie! Sau sã vinã Loredana Groza la Iasi: “Bunã seara, Iasi. Bunã seara dragii mei, sunteti minunati, vom cânta un cântec: <<o fatã singurã în noapte, o shaorma cu de toate>>“, sunt glumele fãcute de Anisia la preselectii.

În copilãrie, obisnuia sã îsi imite învãtãtoarea

Cunoscutã pentru participarea la “Românii au talent” si glumele pe seama juriului si chiar a moldovenilor, Anisia este si câstigãtoarea Festivalului de Satirã si Umor de la Târgu Mures din 2013, precum si a multor altor concursuri locale. Primul contact cu “stand up-ul” l-a avut în grãdinitã, când educatoarea o punea sã spunã “Capra cu trei iezi”. Ceva mai tarziu, prin clasa a doua, rudele o rugau sã povesteascã ce a fãcut în ziua respectivã, la scoala. Obisnuia sã îsi imite învãtãtoarea, apoi profesorii. În scoala generalã a fãcut si dansuri, dar a avut un accident si a renuntat. S-a inscris la Facultatea de Informaticã, dar dupã trei ani de studiu, s-a reorientat cãtre teatru. A participat si a câstigat mai multe concursuri de teatru în tarã. A fãcut un an si jumãtate Facultatea de Teatru “George Enescu”, Iasi. S-a apucat de stand-up comedy în momentul în care, la un festival de teatru, a aflat ca piesa de teatru în care juca a fost suspendatã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.