spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Sfârsit. Si un nou inceput pentru absolventii de liceu

- Advertisement -

Ministerul Educatiei a afisat ieri primele rezultate la examenul de Bacalaureat, sesiunea de vara. Desi ora anuntata era 16.00, aplicatia unde au fost facute publice notele a fost accesibila inca de la ora 12.30. Multi candidati au aflat direct de pe internet rezultatele.

Dupa primele calcule, in judetul Bacau, media de promovare a examenului de Bacalaureat 2016, pe total serii (având in vedere faptul ca s-au prezentat si absolventi din anii anteriori) este de aproape 80 la suta, iar promovabilitatea seriei curente, de 85 la suta, dupa cum ne-a informat Inspectoratul Scolar Judetean Bacau.

Rezultate bune, chiar foarte bune, desi anul acesta nu s-a inregistat nici o medie de promovare de 10 (zece). Primii doi absolventi in topul rezultatelor pe judet sunt Stefan Razvan Minghires (Limba româna – 10, Matematica – 10 si Biologie – 9.90, rezultat final 9.96), absolvent al Colegiului National „Dimitrie Cantemir” Onesti, specializarea Stiinte ale Naturii, si Oana Gabriela Stegaru (Limba româna 10, Matematica – 10 si Informatica – 9.90, rezultat final 9.96), absolventa a Colegiului National „Gheorghe Vranceanu” Bacau, specializarea Matematica – Informatica.

Urmeaza doua medii finale de 9.95, alte doua de 9.93, doua de 9.91 si sase de 9.90. Cei doi absolventi sunt in primii 100 la nivel de tara, pe o statistica a Ministerului Educatiei in care apar si 57 de medii generale de 10 (zece).

sursa: http://www.desteptarea.ro/sfarsit-si-un-nou-inceput-pentru-absolventii-de-liceu/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.