spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Constantin Sava, primarul care vrea sa faca „ceva mai mult” pentru Hemeius

- Advertisement -

Consilier timp de opt ani, locuitor de 32 de ani al comunei Hemeius, Constantin Sava a facut urmatorul pas si a decis sa ia administratia in propriile mâini.

– Ce relatie aveti cu locuitorii comunei, mai ales ca nu sunteti de loc de aici?
– Sunt din judetul Neamt si am fost repartizat aici, ca silvicultor, acum 32 de ani. In timp, mi-am intemeiat o familie. Tot in timp, s-a legat o prietenie si cu locuitorii din aceasta comuna. Datorita relatiei apropiate cu ei, au capatat incredere in mine, chiar daca domeniul meu de activitate era mai dificil, lucram cu averea statului, padurea.

– De ce v-ati inscris in cursa pentru primarie? Ati candidat din partea PNL si ati fost ales primar in luna iunie a acestui an.
– Am simtit ca nu trebuie sa ma rezum la a le oferi oamenilor ajutor in treburile lor. Am spus ca vreau sa fac ceva pentru ei, acum era timpul si momentul. Având experienta mea in spate, vârsta, am gestionat un fond forestier de milioane de euro si nu am avut probleme niciodata, am spus ca vreau sa fac ceva mai mult pentru Hemeius. Am avut parte si de sprijinul partidului si de un context favorabil, o revolutie de catifea daca vreti. Fostul primar, dupa cinci mandate, nu a mai candidat, fostul viceprimar, dupa patru mandate, a facut un pas inapoi. Au inteles ca cetatenii vor o schimbare. N-a fost o schimbare propriu-zis, ci mai degraba o predare de stafeta, mai ales ca cei doi sunt in continuare consilieri locali. Ma bucur ca am reusit sa aduc un viceprimar tânar, Iulian Tancau. Sa nu uitam ca suntem amândoi la inceput, nu avem experienta, dar ma bazez pe echipa din primarie. Doamna secretar este aici de 20 de ani, deci stie tot ce se intâmpla aici.

sursa: http://www.desteptarea.ro/constantin-sava-primarul-care-vrea-sa-faca-ceva-mai-mult-pentru-hemeius/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.