spot_img
spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
28-mai-2024

DUBIOS: un inspector la Inspectia Muncii Bucuresti a vândut apartamentul din Vaslui cu 50.000 de euro!

- Advertisement -

INCREDIBIL… Adina Harabagiu, fost inspector la Inspectia Muncii din judetul Vaslui, mutatã de ceva timp la Bucuresti, a dat lovitura. Aceasta a reusit sã-si vândã apartamentul din strada Podurilor, într-o zonã neatractivã din punct de vedere imobiliar, la un pret incredibil, cãtre Consiliul Judetean: 195.000 lei, aproape 50.000 de euro. Fosta presedintã a organizatiei judetene de femei, în vremea PDL, Harabagiu a reusit cumva sã pãtrundã cãtre conducerea Consiliului Judetean (probabil, prin filiera Gheorghe Chirvase, fostul sef al lui Harabagiu, acum inspector sef al ITM Vaslui). Asa se face cã a vândut, pe 28 iulie a.c., apartamentul sãu din strada Podurilor, la un pret incredibil, de aproape 50.000 de euro, banii fiind virati de sefii CJ Vaslui. Cu acesti bani, Harabagiu îsi poate cumpãra, acum, apartament de 50 mp în Capitalã, ceea ce înseamnã cã piata imobiliarã din Vaslui este o aberatie: un apartament în Vaslui, un oras mort din punct de vedere economic, se vinde la acelasi pret cu unul din Bucuresti! Rãmâne de aflat cum de a fost posibil ca Harabagiu sã acceadã la conducerea CJ Vaslui, pentru a-si vinde apartamentul la un pret asa de mare.

“Sãrac la sãrac, bogat la bogat trage”. Cam asa sunã o vorbã din popor, care poate fi, acum, interpretatã si altfel: “Nomenclaturist la nomenclaturist trage”. O fostã sefã a ITM Vaslui, fost inspector la Inspectia Muncii în judet, Adina Harabagiu, a reusit, în mod ciudat, sã-si vândã apartamentul din strada Podurilor, la etajul 4, la un pret fabulos: 195.000 de lei, adicã în jur de 50.000 de euro. Harabagiu s-a mutat la Inspectia Muncii, în Capitalã, de aproape doi ani, dând sfoarã prin oras cã vrea sã-si vândã apartamentul din zona Gãrii la un pret cât mai bun. Nici nu visa cã va obtine pe apartamentul sãu cu trei camere un pret atât de mare, în conditiile în care un apartament similar în zonã se vinde cu 35.000 de euro. Cine si cum a ajutat-o pe Harabagiu sã ajungã în gratiile sefilor CJ Vaslui, nu se stie. Cert este cã, pe 28 iulie a.c., în fata notarului Bulumac s-a perfectat vânzarea apartamentului din strada Podurilor, la un pret urias: 195.000 lei. Documentele s-au semnat în biroul lui Dumitru Buzatu, de la Consiliul Judetean. Tinând cont cã Harabagiu este mutatã la Bucuresti, se poate spune cã i-a pus Dumnezeu mâna în cap. Cu suma imensã obtinutã de la CJ Vaslui, inspectoarea de la Muncã îsi va cumpãra un apartament în Bucuresti. În Capitalã, un apartament cu 50 mp se vinde cu aproximativ 50.000 de euro, adicã la fel cât a primit aceasta pe apartamentul sãu din Vaslui, un oras mort din punct de vedere economic. Conform ultimei declaratii de avere depusã la ITM Vaslui, Harabagiu avea datorii de peste 120.000 lei, la douã bãnci din oras, dar si venituri de 38.000 de lei, de la ITM si Inspectia Muncii. Dacã mai punem în calcul si faptul cã, în urmã cu sase-sapte ani, aceeasi Adina Harabagiu conducea organizatia judeteanã de femei a PDL, iar acum apartamentul sãu a fost cumpãrat de sefii PSD de la Vaslui, care controleazã Consiliul Judetean, întelegem de ce se spune cã PSD are, la Vaslui, oameni infiltrati în toate partidele, pe care îi rãsplãteste cum se cuvine pentru unele servicii prestate în trecut…

Apartamentul fostei inspectoare de la Vaslui va ajunge la medicii de la Spitalul Judetean

Ce se va întâmpla cu acest apartament? Vineri, pe 9 septembrie, consilierii judeteni vor trebui sã accepte transferul acestei locuinte cumpãrate la un pret exorbitant cãtre Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. La fel cum a procedat si în 2015, conducerea CJ Vaslui va cumpãra, în acest an, cinci apartamente pentru medicii de la Spitalul Judetean, pentru care are în cont suma de 1 milion de lei. Ceea ce iritã cu adevãrat este faptul cã pentru toate apartamentele – dar, absolut toate! – cumpãrate pânã acum de CJ Vaslui s-au oferit în jur de 200.000 de lei, un pret cu mult mai mare decât ce existã pe piata Iasului sau a Bacãului, ceea ce ridicã mari semne de întrebare privind corectitudinea licitatiilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.