spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

A lovit copiii, i-a târât 20 de metri şi i-a proiectat în zidul Primăriei

- Advertisement -

Un şofer de 23 de ani din Târgu Bujor – impropriu spus şofer, deoarece nu avea permis – ar fi făcut o cursă ilegală cu o altă maşină, în zona Primărie Folteşti, şi a ucis doi copii. Victimele sunt Florin Octavian Iacob, de numai 8 ani, şi Marian Copăceanu, de 9 ani. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, pe jos, şi, deşi a fost imediat identificat, încă nu a fost găsit.
Cei doi copii se jucau lângă o fântână alături de alţi doi prieteni. Şoferul de 23 de ani din Târgu Bujor, care conducea o maşină Alfa Romeo cu numere de Bulgaria, ar fi făcut curse cu o altă maşină, a intrat cu viteză în curbă lovind copiii şi târându-i 20 de metri, lovindu-i în zidul Primăriei. Apoi maşina a intrat pe contrasens şi a doborât un stâlp.
„Am auzit întâi zgomote de maşini care mergeau foarte tare. Eu am bănuit că se întreceau, aşa părea. Erau clar două maşini care în curbă, aici la noi, se întreceau, că s-a auzit un zgomot foarte mare. Atunci am ieşit şi am văzut doar un fum şi o maşină care s-a învârtit de câteva ori şi a ajuns în şanţ, unde s-a rupt şi stâlpul. Abia după ce s-a aşezat praful ne-am dat seama de nenorocire”, spunea Maria Grecu, martoră a tragediei.
Ambulanţa sosită la faţa locului cu două echipaje nu a mai putut decât să constate decesul. „Cei doi minori au suferit leziuni incompatibile cu supravieţuirea“, a spus dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi.
În familiile celor doi copii, vestea accidentului mortal a căzut ca un trăsnet. Îşi ştiau copiii la joacă şi ştiau de asemenea că cei mici nu stau în şosea.
„Eu am pregătit băiatul de şcoală, i-am luat haine de şcoală… şi acum îl îngrop. Băiatul se juca, nici nu era pe şosea, se jucau de-a caii. Erau lângă fântână şi apoi am auzit zgomot şi mi-au spus că e mort… şi l-am văzut. E al doilea copil care îmi moare, unul a fost bolnav. Am avut şi doi soţi care s-au spânzurat iar acum, cu al treilea, care lucrează la Tulcea, am băiatul ăsta de mi l-a omorât şi a fugit”, spunea plângând Maria Iacob, mama lui Octavian Florin Iacob.

sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/a-lovit-copiii,-i-a-tarat-20-de-metri-si-i-a-proiectat-in-zidul-primariei.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.