spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Misiune dificilã pentru Atletico Vaslui

- Advertisement -

Atletico Vaslui – AFC Hãrman, azi, ora 17:00, stadionul Municipal

ETAPÃ…Liga a III-a revine azi pe Municipal, dupã o pauzã de trei luni, cu meciul dintre echipa localã, Atletico Vaslui, si brasovenii de la AFC Hãrman. Bãietii nostri vor avea parte de o misiune deloc usoarã în aceastã dupã-amiazã. Adversarii au în componenta lotului mai multi jucãtori cu un trecut bogat în liga I, printre care Mugurel Buga si Claudiu Ionescu iar obiectivul lor va fi, fãrã îndoialã, câstigarea celor trei puncte puse în joc.

Acum rãmâne de urmãrit si dacã vor reusi acest lucru. E adevãrat cã Atletico Vaslui a pierdut în prima etapã, în fata celor de la AFC Miercurea Ciuc, însã a fãcut-o la limitã (1-0) si în urma unui joc dãtãtor de sperante. Înaintea acestei etape, echipa vasluianã ocupã locul 8 în clasamentul ligii a 3. În tabãra brasovenilor, optimismul este ceva mai ridicat dupã debutul cu dreptul de sãptãmâna trecutã, 1-0 cu Stiinta Miroslava. Cu jucãtori precum Mugurel Buga ( Rapid Bucuresti, FC Brasov), Claudiu Ionescu (Politehnica Iasi), Florin (Pandurii Târgu Jiu, FC Brasov) sau Rares Forika (Vointa Sibiu), AFC Hãrman se anuntã o nucã tare în acest sezon pentru toate echipele din esalonul al treilea. De altfel, în urma campianiei spectaculoase de achizitii din aceastã varã, conducerea clubului a stabilit un obiectiv pe mãsurã, promovarea în liga a II-a. Asadar, ne asteaptã o confruntare foarte dificilã azi, începând cu ora 17:00, însã cu un public numeros, alãturi de jucãtori, Atletico are forta sã-si rãpunã adversarul.

Trei francezi dau probe la Atletico Vaslui

Atletico Vaslui testeazã, în aceste zile, trei jucãtori de origine francezã. În functie de randamentul arãtat la antrenamente conducerea administrativã va hotãrâ dacã îi va pãstra sau nu în lot.
“Sunt în probe. Îi vedem la câteva antrenamente, iar dacã e ceea ce avem nevoie, îi vom transfera”, a declarat Florin Ciucã, actionar la Atletico Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.