spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Tatăl lui Irinel Columbeanu a murit. Ion Columbeanu avea 91 de ani

- Advertisement -

Tatăl lui Irinel Columbeanu a murit. Ion Columbeanu a încetat din viață la vârsta de 91 de ani. Bătrânul era internat într-un azil.

UPDATE ora 17.30. Irinel Columbeanu este distrus de durere. Contact telefonic, acesta a preferat să păstreze discreția despre nefericitul eveniment din viața sa. Acesta a mulțumit pentru condoleanțe și a preferat să nu declarare nimic legat de decesul seniorului Columbeanu.

Tatăl lui Irinel Columbeanu a murit, joi dimineață, în jurul orei 3:00, la azilul de bătrâni unde era internat.

Ajuns la vârsta de 91 de ani, tatăl lui Irinel Columbeanu a fost internat în acelaşi centru pentru bătrâni în care locuieşte, de câţiva ani, şi Zina Dumitrescu.

Tatăl lui Irinel Columbeanu se adaptase foarte bine la centrul de bătrâni din Snagov, unde își făcuse și câţiva prieteni.

Potrivit apropiaților, fiul său, Irinel Columbeanu, îl vizita aproape zilnic.

Înainte de a fi internat la azil, bătrânul Ion Columbeanu a refuzat în mai multe rânduri să se mute în luxoasa vilă a fiului său, Irinel, la Izvorani şi a preferat să locuiască în apartamentul pe care în are în centrul Bucureştiului, împreună cu personal care să-l ajute.

Ion Columbeanu a murit la vârsta de 91 de ani. Bătrânul a povestit la un moment dat că data nașterii lui este de fapt trecută greșit în acte, asta pentru că o astfel de eroare era destul de frecventă în perioada în care el s-a născut.

“M-am născut pe 27 decembrie, dar părinţii m-au înregistrat pe 5 februarie anul următor”, spunea bătrânul nonagenar, care a lucrat timp de 45 de ani la Guvern.

sursa: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/tatal-lui-irinel-columbeanu-a-murit-1598881

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.