spot_img
spot_imgspot_img
12.8 C
Vaslui
28-mai-2024

Iatã ce liberali vasluieni au fost la botezul fiului Alinei Gorghiu!

- Advertisement -

MONDEN…Vasluiul a fost reprezentat la petrecerea de patru stele de la Palatul Bragadiru, datã în cinstea botezului fiului Alinei Gorghiu si al lui Lucian Isar, de Dan Marian si, surprizã, Daniel Olteanu. Cei doi demnitari au venit însotiti. Loredana Marian, sotia senatorului, a fãcut furori pe covorul rosu atrãgând atentia cameramanilor. Asa s-a putut vedea si de la Vaslui cine a reprezentat judetul. Cei doi au fost foarte zgârciti în informatii, spunând cã evenimentul a fost „unul absolut normal, nimic fitos”. Prefectul a considerat evenimentul un bun prilej pentru a socializa si a fost atras de locatia din inima Bucurestiului, un fel de Palat al Culturii, cum este cunoscut „Colosul” construit în 1905, dupã planurile arhitectului austriac Anton Sucher. Dan Marian, la intrarea în palat, si-a reîntâlnit colegul de bancã din liceu, Vasile Marcu, cel care acum lucreazã reporter la o televiziune din Bucuresti. S-au salutat si strâns în brate, gest care i-a lãsat muti de uimire pe ceilalti reporteri de la fata locului. Interesant sau nu este cã cei doi vor deschide listele la Senat si la Camera Deputatilor în alegerile din iarnã pentru Parlament.

Botezul lui Noah, fiul Alinei Gorghiu, copresedintele PNL, si al lui Lucian Isar a fost evenimentul sãptãmânii. Toate televiziunile centrale au relatat pe larg evenimentul, la care si Vasluiul a avut reprezentant. Dacã prezenta senatorului Dan Marian nu a mirat pe nimeni, fiindcã acesta este si seful liberalilor vasluieni, surpriza vine de la prefectul Daniel Olteanu. „Am fost invitat si pentru mine este o onoare sã particip la acest eveniment. Nu as vrea sã vorbesc prea mult despre acest lucru, ci pot sã vã spun cã am fost surprins de simplitatea si bunul gust a tot ceea ce am vãzut acolo. Nu a fost nimic fitos, un meniu absolut normal si o muzicã de calitate, foarte antrenantã, a lui Cãlin Geambasu. Credeti-mã, am fost la evenimente la Bârlad, în care nici nu stiam ce este în farfurie. Aici a fost totul altfel, fãrã mofturi, asa cum sunt si-n viata de zi cu zi cei doi pãrinti”, a spus prefectul judetului. Nu a vrut sã comenteze ce dar a dus micutului, ci dar s-a rezumat la a spune cã a fost ceva simbolic. Acesta a fost impresionat de locatie din inima Bucurestiului, un „colos” arhitectural al maestrului austriac Anton Shucher, cu grãdini interioare si terase grandioase.

Prezenta sotiei senatorului Dan Marian a atras privirile cameramanilor

Dan Marian a fost foarte zgârcit în informatii. „Unde m-ati vãzut, s-a dat pe la vreo televiziune?”, a întrebat acesta surprins. A venit împreunã cu sotia sa, care era îmbrãcatã într-o superbã rochie rosie, si a adus tinerilor pãrinti un buchet mare de flori. Loredana Marian a fost „cuminte” de data aceasta. Este cunoscutã drept adepta unor coafuri mai îndrãznete, de data aceasta alegând una clasicã. Oricum, prezenta ei pe covorul rosu a atras atentia cameramanilor, care au filmat cuplul crezând cã face parte din lumea showbiz-ului a Bucurestiului. „A fost o petrecere între prieteni si colegi. Nu mã întrebati mai multe cã nu vã spun, fiindcã eu consider cã aceste momente tin doar de familie si atât”, a spus senatorul, care nu a vrut în niciun fel sã spunã ce cadou i-a adus lui Noah. Cert este cã evenimentul a fost unul reusit, presa centralã, cât si cea tabloidã au prezentat totul fãrã critici si într-o notã bunã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.