spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Elena Udrea se specializează în consiliere pastorală: Am pus acatiste pentru Kovesi şi Băsescu. Reacţia lui Băsescu UPDATE

- Advertisement -

Elena Udrea a declarat, miercuri, la România TV, că s-a înscris la Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj- Napoca, la un master de consiliere pastorală. Aceasta vrea să îi ajute „pe cei care se pot trata prin credinţa religioasă”. „Imi doresc sa ma implic direct in activitatea de consiliere pe care o va avea asociatia non profit pe care o infiintez, acel Institutul Fericirii despre care am mai vorbit”, a spus Elena Udrea.

UPDATE Traian Băsescu a comentat în exclusivitate la România TV preocupările Elenei Udrea spre religie. El spune că o înţelege, chiar dacă nu a fost consultat de Elena Udrea în acest sens.

„Doamne, fereşte, nu (m-a consultat – n.r.), dar am şi înţeles-o. Gândiţi-vă că este o femeie simplă, cu greutăţi. Când eşti singur, când te duci pe la Vadu ca să nu te vadă lumea, îţi găseşti un refugiu în religie”, a declarat Traian Băsescu la România TV.


UPDATE Elena Udrea confirmă într-o postare că va înfiinţa un ONG pentru ajutorarea celor care au nevoie.

„Voi urma cursurile de masterat la UBB Cluj Napoca, Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala.

Imi doresc sa pot ajuta si prin implicare personala pe cei care au probleme de orice natura, sa si le rezolve cu ajutorul credintei si al practicii religioase imbinate cu terapii psihologice traditionale. Din experienta personala a ultimului an si jumatate, cred ca resursele religioase precum rugaciunea, spovedania, lecturi din Biblie, prezenta in viata comunitatii religioase si la biserica si postul, pot ajuta la dobandirea Fericirii, orice ar insemna Fericirea pentru fiecare: sanatate, prosperitate, succes profesional, iubire etc.

Imi doresc sa ma implic direct in activitatea de consiliere pe care o va avea asociatia non profit pe care o infiintez, acel „Institutul Fericirii” despre care am mai vorbit, alaturi de preoti, psihologi, consilieri de dezvoltare personala si gandire pozitiva etc.

Un popor poate fi salvat prin credinta si gandire pozitiva.

Daca liderii lui gandesc pozitiv si au ei insisi credinta si pot astfel sa ii inspire si sa ii ajute pe oameni.

Doamne ajuta!
Fericire!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/elena-udrea-s-a-inscris-la-master-dorinta-mea-a-fost-sa-ma-pregatesc-in-consiliere-pastorala_315563.html#ixzz4KyXo3fQW

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.