spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Cum aruncã Bichinet cu noroi în fostii colegi de la PNL: cine stã în spatele atacului îndreptat împotriva lui Tãtaru?

- Advertisement -

TUPEU… Dupã ce a trãdat PNL Vaslui si a trecut la Miscarea Popularã, partid în care Bãsescu l-a numit presedinte de organizatie judeteanã – functie dupã care a tânjit ani de zile! – Corneliu Bichinet s-a gândit sã arunce cu mizerii în fostii colegi liberali, care l-au suportat în partid atâtia ani. Nici mai mult, nici mai putin, Bichinet sustine cã senatorul Dan Marian, fostul presedinte al PNL Vaslui, ar fi fost denuntat la DNA Iasi de cãtre verisorul sãu, fostul subprefect Sergiu Marian, închis în Penitenciarul Vaslui pentru fapte de coruptie. Creierul acestui denunt, sustine Bichinet, ar fi senatorul Nelu Tãtaru, presedintele interimar al PNL Vaslui. Omul lui Bãsescu spune cã “Tãtaru a mers la puscãrie la Sergiu Marian si l-a îndemnat sã facã denunt penal împotriva verisorului sãu”. În fata acestui val de mizerii si dezinformãri, senatorul Tãtaru spune cã Bichinet si persoanele care îl înconjoarã “sunt oameni cercetati pentru anumite lucruri, dar au lasitatea politicã de a nu-si asuma acele lucruri”, fãcând aluzie la relatia ascunsã dintre Dan Marian si liderul judetean al PMP.

Vãzând cã nu este bãgat în seamã de nimeni, iar partidul sãu se duce în cap, Bichinet s-a gândit sã bage zâzanie, unde?, tocmai în fosta organizatie liberalã, cea care l-a suportat atâtia ani. Sfãtuit, cel mai probabil, de persoane care au mari probleme cu legea, Bichinet a lansat ideea unei conspiratii îndreptate împotriva fostului presedinte PNL Vaslui, Dan Marian. Iatã ce a spus, ieri, Bichinet, declaratii care demonstreazã cã acesta si-a pierdut orice urmã de control: “Eu vã spun niste adevãruri, din interior (e vorba de organizatia PNL, n.r.), cã dl. Tãtaru s-a dus în penitenciar la Vaslui, cu un avocat, tot din Husi, la Sergiu Marian – am citit cu ochii mei, vã pun la dispozitie documentele! – si l-a pus pe acela sã facã denunt penal împotriva verisorului Dan Marian. Asta a reusit. Când noi ne zbãteam pentru voturi în PNL, iar eu ca prostul alergam din comunã în comunã, dl. Tãtaru, care vrea sã salveze România acuma, ce fãcea? Îl denunta sau punea pe altii sã-l denunte pe neprihãnitul Dan Marian, care acum îsi procurã vaselinã si se pregãteste de anumite deplasãri, pentru cã domiciliul sãu se va schimba în curând. Dorul lui Dan Marian este ca nu cumva Tãtaru sã prindã alt mandat de senator. De aceea, încearcã prin cozile de topor de la toate partidele sã facã masinatiuni prin tot judetul”. Bichinet plânge, de fapt, pe umãrul lui Dan Marian, aruncând cu noroi în noul presedinte al PNL, cunoscutã fiind rivalitatea dintre cei doi, încã din toamna anului trecut.

Nelu Tãtaru are sfaturi pentru Bichinet si amicii sãi politici: “Pentru dânsul si ceilalti, timpul lor în politicã este pe terminate”

Dupã declaratiile rãutãcioase ale lui Bichinet, am încercat sã vedem ce spune Tãtaru despre masinatiunile fostului coleg de partid. “Ce n-a înteles domnul Bichinet sau multi altii din grupul dumnealui este cã, pentru mine, medicina este si va rãmâne pe primul loc. Eu am dat consultatii în case de oameni sãraci, de oameni bogati, în cãmine de bãtrâni, în centre pentru persoane cu handicap, în penitenciare. Poate cã dl. Bichinet ar fi trebuit sã se intereseze mai mult despre ceea ce a fãcut dumnealui, cei pe care îi protejeazã, iar cei care spun astfel de lucruri ar putea sã-si nuanteze un pic problema. În conditiile în care cei care sunt cercetati pentru anumite lucruri au acea lasitate politicã de a nu-si asuma acele lucruri, dar cautã în jurul lor oameni pe care sã-i tragã în mocirla lor politicã… este problema dumnealui. Multã sãnãtate si sper sã înteleagã si dumnealui, si ceilalti cã Partidul National Liberal face un altfel de politicã, iar pentru dânsul si, mai ales, pentru ceilaltI, timpul lor în politicã este pe terminate”, a fost reactia senatorului Tãtaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.