spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Ce va face Dragnea după refuzul lui Iohannis. Liderii PSD se reunesc în forul suprem la ora 16

- Advertisement -

Liderii PSD se întrunesc miercuri, de la ora 16, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional pentru a decide ce poziţe va adopta partidul după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh.

Liderii PSD se întrunesc miercuri, de la ora 16, în cadrul şedinţei Comitetul Executiv Naţional pentru a decide ce nominalizare vor face pentru funcţia de prim-ministru şi ce poziţe va adopta partidul după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh.

Liviu Dragnea a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că până miercuri seară, cel târziu joi, va lua o decizie ca urmare a respingerii de către preşedintele Iohannis a nominalizării lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier.

Preşedintele PSD a susţinut că vrea să „cumpănească foarte bine” pentru că nu este o decizie uşoară.

„Împreună cu colegii mei am analizat în ultimele ore care ar fi resorturile care ar fi putut sta în spatele acestei decizii a preşedintelui. Nu am reuşit să găsim niciun motiv constituţional şi nici alt motiv care să ţină de alte elemente şi părerea noastră este că, de fapt, acest om vrea să declanşeze o criză politică în România”, a precizat Liviu Dragnea.

Acesta a susţinut că, după ce s-a consultat cu colegii săi, a decis că va lua o decizie miercuri, cel mai târziu joi.

Liderii PSD au discutat şi marţi noaptea, potrivit unor surse citate de News.ro, despre o nouă propunere pentru postul de premier. Liderii social-democraţi iau în calcul o nouă variantă de premier, aceştia urmând să decidă miercuri ce nominalizare vor face şi ce strategie vor adopta în perioada următoare.

sursa: https://www.realitatea.net/ce-va-face-dragnea-dupa-sahul-dat-de-iohannis-liderii-psd-se-reunesc-in-forul-suprem-la-ora-16_2016760.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.