spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Cum a ajuns un infractor să dea de pământ cu poliţişti şi procurori

- Advertisement -

În România se pare că infractorii au devenit persoane cu greutate, ale căror declaraţii incendiare sunt luate ca literă de lege, iar în baza acestora se deschid dosare penale, sunt cercetaţi oameni ai legii şi apar articole de presă. Un astfel de caz halucinant se petrece în Suceava, sub privirile impasibile ale celor care ar trebui să ia atitudine.
Săptămâna trecută, postul de televiziune Antena 3 a difuzat un material de aproape 15 minute în care a plecat de la tăierile ilegale de arbori şi a ajuns la contrabanda din zonă, context în care s-au prezentat fragmente din înregistrarea blurată ca imagine şi distorsionată ca voce a unui individ care dădea nume de poliţişti şi procurori pe care-i acuza că sunt în spatele acestui fenomen al traficului cu ţigări. Şi nu au fost singurele afirmaţii ale acestui „martor” sub acoperire, care a oferit şi detalii despre cum el însuşi transporta ţigări de contrabandă, dar şi arme de foc, inclusiv automate, pe care le-a introdus ilegal în România, via Ucraina. Afirmaţiile sunt dintre cele mai grave, dar nu au fost dovedite cu absolut nimic, cu fotografii, date sau înregistrări care să certifice că într-adevăr vreun poliţist sau procuror dintre cei amintiţi este implicat în contrabanda cu arme şi ţigări.
Oamenii care cunosc exact situaţia şi-au dat seama că este un ghiveci din care s-au folosit anumite secvenţe pentru a construi o poveste despre hoţii care sunt mână în mână cu poliţiştii, numai că pentru publicul larg materialul s-a dorit, şi probabil că aşa a şi fost perceput, drept o mare bombă, cu dezvăluiri „incendiare”.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-02-20/Cum-a-ajuns-un-infractor-sa-dea-de-pamant-cu-politisti-si-procurori

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.