spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

„Buzdugan” a încercat sã se sinucidã de dorul lui „Cangur”!

- Advertisement -

Soc în lumea cersetorilor

DIN DRAGOSTE….Un tânãr care îsi duce veacul pe strãzi a bãut pastile, de supãrare, dupã o ceartã cu iubitul.

DRAMÃ… Scene incredibile, ieri dupã-amiazã, în Piata Vidin din Vaslui. Un tânãr obisnuit al strãzii, poreclit „Buzdugan”, a avut gânduri suicidale. Acesta a înghitit douã pastile de Diazepam, i s-a fãcut rãu si a cãzut pe scãrile din piatã. La fata locului a ajuns un echipaj de ambulantã pentru a-i oferi primele îngrijiri, dar si un echipaj de politie, pentru a cerceta împrejurãrile în care s-a întâmplat incidentul. Din câte s-ar pãrea, tânãrul a încercat sã atragã atentia. Se aflã în depresie, întrucât în urmã cu o lunã i-a murit tatãl. Colac peste pupãzã, ar mai avea si probleme în amor. În lumea cersetorilor se zvoneste cã acesta se iubeste de câtiva ani cu Viorel, zis si ‘Canguru’.

Lumea cersetorilor e cu adevãrat pestritã si plinã de drame. Una dintre ele era cât pe ce sã se termine tragic, ieri dupã-amiazã, în jurul orei 16:30. Un tânãr de 18 ani, cunoscut drept „Buzdugan”, a încercat sã se sinucidã, înghitind douã pastile de Diazepam. „I s-a fãcut rãu, a fãcut spume la gurã si a cãzut pe scãri. A venit imediat mama lui, a încercat sã-i bage mâna în gurã sã i le scoatã, dar în zadar. A apãrut ambulanta, care i-a acordat primele îngrijiri, politia, dar si un individ de conditie bunã, dar ciudat, despre care ceilalti au spus cã e „seful cersetorilor” si cã „cerseste la Consiliul Judetean si îi dã Buzatu bani”. Nu stiu ce au vrut sã spunã, dar i-a dus cu taxiul pe mamã si pe Canguru’ la spital, unde l-au transportat pe Buzdugan”, ne-a povestit un martor al incidentului.

Canguru’, cercetat pentru act sexual cu un minor

Potrivit purtãtorului de cuvânt al Serviciului de Ambulantã Vaslui, starea bãiatului nu e gravã, fiind transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale: „apelul la 112 s-a fãcut în jurul orei 16:30. Am fost solicitati sã intervenim într-un loc public, unde unei persoane i se fãcuse rãu. La fata locului s-a constatat cã aceasta avea 18 ani si înghitise douã pastile de Diazepam pentru cã avea probleme în familie”. Acelasi lucru ne-a fost confirmat si de persoana care a asistat la întreaga scenã din Piata Vidin: „am apucat sã-l întreb de ce a fãcut asta, de ce a recurs la acest gest si mi-a zis <<sunt supãrat cã a murit tata>>. S-a bãgat si mama lui, care a spus cã <<nu e adevãrat, altceva e la mijloc>>. Nu stiu ce sã spun, am înteles cã are o relatie de dragoste putin mai ciudatã, adicã cu un bãrbat cersetor. Este vorba de Canguru’, arhicunoscut în lumea cersetorilor pentru relatiile de tip gay”. Nu ar fi de necrezut dacã n-am stii cã, în urmã cu patru ani, acesta s-a ales cu un dosar pentru sãvârsirea infractiunii de act sexual cu un minor. Ancheta de atunci a scos la ivealã detalii înfiorãtoare. Victima si suspectul s-au întâlnit de mai multe ori în subsolul unui bloc, acolo unde se petreceau si scenele horror. Cei doi au fost surprinsi de un cunoscut, care s-a grãbit sã-l anunte pe tatãl copilului despre grozãvia la care asistase. Speriat, omul s-a dus glont la politie si a cerut ajutor. „Din cercetãrile efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Vaslui a reiesit cã suspectul si minorul au întretinut raporturi sexuale de mai multe ori în demisolul unui bloc, fãrã a fi exercitate acte de violentã sau amenintãri asupra copilului de 13 ani. Bãrbatul a fost retinut de politisti. Pe numele sãu a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de act sexual cu un minor”, declara, la acel moment, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.