spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Un vasluian, dupã vizita în „cartierul general” al homosexualitãtii: „mi-a venit rãu!” | VIDEO

- Advertisement -

ATITUDINE… Sãtul sã mai fie catalogat drept un „înapoiat” de cãtre societatea auto-intitulatã „open-mind”, un tânãr din Vaslui, cu credintã în Dumnezeu si în cele sfinte, a mers în vizitã, sâmbãta trecutã, în Olanda, pentru a vedea cum a evoluat aceastã tarã, extrem de libertinã în privinta drepturilor omului. Deloc întâmplãtor, a nimerit în mijlocul unei parade a homosexualilor. Asta si pentru cã în „tara lalelelor” astfel de evenimente sunt la ordinea zilei. Ce a vãzut acolo i-a fãcut rãu, psihic si fizic. Un spectacol de o obscenitate iesitã din comun, tinut în fata a sute de copii. Micutii erau încurajati, chiar de pãrintii lor, sã urce pe scenã si sã se sãrute cu persoane strãine, mult mai în vârstã, ca mãrturie a acceptãrii diversitãtii sexuale. Martor al unui viitor spre care s-ar putea îndrepta si România, vasluianul spune cã referendumul organizat la sfârsitul acestei sãptãmâni va juca un rol foarte important pentru generatiile care vor veni. „În toate tãrile „dezvoltate”, Cutia Pandorei a fost deschisã de aceastã recunoasterea legalã a cãsãtoriei homosexualã. Azi, în toate aceste tãri se vorbeste despre legalizarea incestului, a pedofiliei si chiar a zoofiliei. Se face un lobby foarte puternic în acest sens, cu foarte mari sanse de reusitã. Sã învãtãm din greselile altora, iar pe 6 si 7 octombrie sã dãm dovadã de întelepciune”, ne-a declarat vasluianul.

„Salut! Eu sunt Octavian, un tãran din Vaslui, nepot al lui Stefan cel Mare, si având în vedere cã lumea ne tot numeste înapoiati, pe noi românii, cã suntem cu 50 de ani în urma Europei, am decis sã fac o cãlãtorie în timp, sã vãd cum va fi tara noastrã pentru 50 de ani, dacã nu mergem la referendum. Asa am ajuns în Olanda, la Parada Gay”. Asa se prezintã vasluianul Octavian Prioroc în video-ul filmat, sâmbãtã, la Rotterdam. Filmuletul acestuia de la evenimentul gay a avut un impact urias în tarã, strângând în doar douã zile peste 85.000 de vizualizãri si peste 500 de reactii.

Noua lectie predatã în scolile din vestul Europei: Genul si orientarea sexualã se pot combina precum aromele de înghetatã

Tânãrul din Vaslui spune cã dacã referendumul de la sfârsitul sãptãmânii nu va trece, în România existã riscul sã se deschidã o adevãratã Cutie a Pandorei, în care ideologia de gen va pune stãpânire pe copii, asa cum se petrece deja în Europa de Vest. „Ideea de a merge la acel eveniment mi-a venit din campania celor care nu vor sã mergem la referendum. Adicã ei tot o tin una si bunã cã nu ar trebui sã ne intereseze pe noi, majoritatea românilor, ce fac unii în dormitor. Si au dreptate, e doar treaba lor. Cãci referendumul nu e despre dormitor, ci despre ce faci la Primãrie, la starea civilã, ce faci cu adoptiile…Eu stiam, citind presa internationalã, cã din momentul în care se recunoaste legal cãsãtoria homosexualã într-o tarã, se deschide o cutie a Pandorei. Adicã lucrurile evolueazã rapid spre a le oferi adoptii de copilasi, dar mai grav, spre a-i învãta în scoli pe copii si tineri cã ei nu sunt bãieti sau fetite, ci pot sã îsi aleagã unul din cele 50 sau 60 de sexe apãrute peste noapte în tãrile „dezvoltate”. Deci, fiind prin zona unor tãri dezvoltate cu treburi în perioada aceea, am decis sã mã abat un pic din drum, aflând de aceastã paradã. Ca sã vãd cum stau lucrurile, chiar eram foarte curios, pentru cã nu mai vãzusem asa ceva decât pe internet. Vã spun sincer cã la finalul zilei respective mi s-a fãcut rãu eu având copii la rândul meu. A doua zi chiar nu am mai mâncat nimic, mi-a dispãrut si foamea”, ne-a declarat Octavian Prioroc.

26.000 de români, judecati pentru cã nu au fost de acord cu educatia homosexualã a copiilor lor

Temerile tânãrului din Vaslui nu sunt chiar neîndreptãtite dacã luãm în considerare faptul cã, la începutul lunii septembrie, aproximativ 26.000 de pãrinti din judetul Vrancea au fost pârâti, de cãtre un transgender, la Consiliul National pentru Combaterea Discriminãrii, pentru cã nu au fost de acord ca si copiii lor sã primeascã educatia homosexualã. „În Franta, homosexualii merg în grãdinite si le citesc copiilor basme în care Fãt-Frumos se iubeste cu Zmeul. Probabil acolo se va ajunge si la noi, dacã privim nepãsãtori la ce se întâmplã în aceste zile, cu asaltul împotriva familiei traditionale”, a mai spus vasluianul.

„Pe 6 si 7 octombrie sã fim întelepti!”

Octavian Prioroc sperã ca pe 6 si 7 octombrie, vasluienii sã iasã în numãr cât mai mare la referendum, pentru a nu lãsa tãvãlugul ideologiei de gen sã se rostogoleascã peste România. „Este un proverb vechi care spune cã înteleptul învatã din greselile altora. Pe 6 si 7 octombrie e momentul perfect sã fim întelepti!” a mai spus vasluianul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.