spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Dragos Pãtraru de la „Starea Natiei” a bifat o nuntã la Bârlad, dar si o suetã cu fanii sãi | FOTO VIDEO

- Advertisement -

NOUTATE… Dragos Pãtraru, realizatorul emisiunii „Starea Natiei” de la Prima TV, a fost la sfârsitul sãptãmânii trecute la Bârlad, bifând douã evenimente: prezenta la nunta unei colege din echipa sa, o frumoasã bârlãdeancã care si-a unit destinele cu un rugbist din Bucuresti si întâlnirea cu fan clubul sãu. Cum era de asteptat, sueta cu fanii emisiunii sale a fost despre starea natiei…române. Întâlnirea a fost electrizantã, captivantã, bârlãdenii contribuind totodatã si la strângerea unei sume de bani care a fost donatã Mariei Manole, o elevã de nota 10, în clasa a VII-a la Scoala Gimnazialã „Manolache Costache Epureanu”. Aceasta îsi doreste încã de pe acum sã ajungã medic, însã familia sa nu are sufieciente venituri sã tinã pasul cu nevoile fetitei, dar mai ales cu pretentiile scolii pentru ca aceasta sã cocheteze cu performanta. Dragos Pãtraru a precizat cã Maria va fi ajutatã în continuare de echipa Starea Natiei, prin intermediul Larisei Tomescu, care tocmai s-a cãsãtorit, dar si a unei alte bârlãdence, tot din componenta echipei vedetei, Elena Serban. Dupã aproape cinci ore de dialog cu fanii sãi, Dragos Pãtraru a ajuns la concluzia cã neapãrat trebuie sã ajungã la nuntã, sã-si ude gâtul cu celebrele noastre vinuri moldovenesti.

Dragos Pãtraru, cunoscutul om de televiziune, realizatorul emisiunii „Starea Natiei” difuzatã de Prima TV, a fost asteptat vineri, 26 octombrie, la Cinematograful Cityplex Victoria din Bârlad, de peste 200 de fani. Acesta a rãspuns invitatiei cotidianului Vremea Nouã, de a veni cu Turneul Starea Natiei si în orasul lui A. I. Cuza, dacã tot era programat sã ajungã la nunta unei bârladence din echipa sa. „Am vrut sã vin la Bârlad, pentru cã am în echipã douã fete din aceastã localitate, Elena si Larisa. Ei bine, desi urãsc nuntile, am acceptat sã vin la nunta Larisei, care are loc mâine (sâmbãtã- n.r.). Va veni toatã echipa, tot mâine, dar eu am ales sã vin de astãzi (vineri – n.r.) pentru cã m-a bãtut la cap ziarista de la Bârlad a cotidianului Vremea Nouã, spunându-mi cã am aici multi fani care vor sã vorbeascã cu mine. Banii care s-au strâns, îi vom dona împreunã Mariei, fata de nota 10 care are un vis pe care nu poate sã si-l îndeplineascã fãrã ajutorul nostru”, a spus Dragos Pãtraru. Sala mare de la Cinematograful Cityplex Victoria a fost neîncãpãtoare, invitatiile fiind prea putine pentru câti fani ar fi vrut sã vinã. Locurile fiind limitate, au ajuns doar cei care si-au dorit mai mult. La aceastã întâlnire a fost si primarul Dumitru Boros. Sotia sa a vrut sã-i facã o surprizã de ziua numelui acestuia, donand si ei pentru  Maria si achizitionand doua invitatii la întâlnirea cu ziaristul preferat al primarului, Dragos Pãtraru.

Starea Natiei, antidotul pentru manipulare

„Starea Natiei” este o emisiune de infotainment, care foloseste umorul pentru a face accesibile subiecte complexe ale societãtii noastre. Productia se difuzeazã la Prima TV, de luni pânã joi, de la 22:30. „Starea natiei” îsi propune sã sanctioneze derapajele de orice fel, sã cultive spiritul critic, sã combatã stereotipurile de gândire si sã creascã rezistenta publicului la manipulare. Cu o experientã de peste 20 de ani în presã, Dragos Pãtraru este realizatorul si prezentatorul emisiunii. Primarul Boros a participat la întâlnire ca un fan, fãrã a primi tratament preferential, ba chiar a trebuit sã râdã când PNL-ul lui Ludovic Orban a fost luat peste picior de realizatorul emisiunii. S-au adresat multe întrebãri din salã, în special legate de plecarea lui Dragos Pãtraru de la Digi 24 si de la TVR 1. Dar cele mai multe întrebãri au fost legate de natia românã si de starea ei actualã. Dragos Pãtraru a reusit sã capteze atentia sãlii timp de aproape cinci ore, care au trecut ca un vis frumos: repede. Au curs glumele si întepãturile politice de rigoare, dar totul sub imperiul  bunului gust. Dragos a zdruncinat putin si mentalitatea deja împãmântenitã a bârlãdenilor, care totusi nu sunt usor de manipulat, ridicând astfel si mai mult rezistenta acestora la aceastã teribilã armã a politicienilor. La final, vedeta a fãcut o promisiune: „Ati fost minunati si m-am simtit extraordinar la Bârlad. Aveti un oras superb, cu sigurantã voi veni si anul viitor, dacã voi fi invitat. Multumesc celor care m-au ajutat sã mã întâlnesc cu voi”.

Maria, fata de aur a Bârladului i-a deschis inima, dar si buzunarul vedetei de la „Starea Natiei”

SILITOARE…Maria Manole, eleva de aur a scolii gimnaziale „Manole Costasche Epureanu” i-a atras atentia lui Dragos Pãtraru, care a aflat de la cotidianul nostru cã îsi doreste mult sã facã performantã pentru a ajunge medic, însã familia sa, cu venituri modeste nu-si permite sã tinã pasul cu nevoile acesteia. Impresionat vedeta a decis sã o ajute, fãcând cheta cu fanii si cu membrii echipei sale. Cartea de vizitã a Mariei este impresionantã. Are media 10 pe linie în ultimii ani, premii la concursurile si olimpiadele scolare de limba si literatura românã si biologie, este serioasã, constiincioasã, dedicatã si implicatã în toate activitãtile scolii, este un exemplu pentru ceilalti colegi, face parte din Consiliul elevilor. Iatã cât de frumos vorbeste profesoara ei de Limba si Literatura Românã, Niculina Cãrãbãt, care o si pregãteste suplimetar: „Maria provine dintr-o familie cu venituri modeste, mama este asistent maternal, iar tatãl constructor sezonier, dupã ce, în urmã cu un an, a fost disponibilizat de la IRB. Ambii pãrinti fac mari eforturi sã-i ofere Mariei conditii optime de crestere, sunt preocupati permanent de educatia ei, încercând sã-i asigure strictul necesar pentru crestere si învãtare, desi, ca orice copil, si-ar dori un calculator, cãrti de lecturã, enciclopedii. Maria doreste sã-si împlineascã un vis, acela de a deveni medic, iar pentru aceasta este hotãrâtã sã facã tot ce-i stã în putere, punând ambitia, seriozitatea si efortul ei în slujba acestui vis, pe care sunt convinsã cã-l va împlini”. La final, dupã ce Dragos Pãtraru i-a înmânat suma strânsã din donatiile celor prezenti, Maria le-a multumit cu lacrimi în ochi. Vedeta de la Prima TV a plusat si i-a promis fetei cã sãptãmâna viitoare va fi trimis la Bârlad un laptop pentru ea, din partea echipei „Starea Natiei”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.