spot_img
spot_imgspot_img
17.5 C
Vaslui
23-mai-2024

Festivalul Open Camp, mutat cu trei sãptãmâni mai devreme

- Advertisement -

ANUNT… Anul acesta, Festivalul Open Camp se va desfãsura mai devreme cu trei sãptãmâni, adicã în perioada 19-21 iulie. Momentan, organizatorii nu au fãcut public programul, însã au anuntat cã oricine are o ideea bunã sau un proiect pentru comunitate, sã le dea de veste.

„Nu ne-am propus niciodatã sã facem un festival mare, dar ne-a plãcut când lumea ne spunea cã suntem un fel de Vama Veche de trei zile, un loc colorat, o miscare care readuce orasul la viatã prin muzicã, film, artã de stradã, expozitii si altele. Pe lângã faptul cã suntem o alternativã la rutina de peste an, ne dorim si editia aceasta sã fim o platformã de exprimare pentru oricine este interesat. Asa cã, dacã ai o idee bunã, un proiect pentru comunitate, nu te sfii sã ne scrii”, au transmis organizatorii.

Open Camp este un festival de traditie în Vaslui. A pornit ca un festival de muzicã rock, alternative, folk, hip-hop, dar, de-a lungul timpului, în programul acestuia s-au adãugat mai multe proiecte interesante. De la debut si pânã în prezent, pe scenã au urcat peste o sutã de de artisti sau formatii atât din tarã, cât si din strãinãtate – Ucraina, Moldova, Bulgaria, Germania. De asemenea, si audienta festivalului a crescut de la 300 de persoane pe searã la aproape 3000 de persoane pe searã. Din 2017, festivalul a inclus, pe lângã concerte, si activitãti culturale, precum tabãra de observatie astronomicã, proiectii de film în aer liber, parada masinilor de epocã, expozitii de fotografie si artã stradalã. Pe toatã durata festivalului, participantii au ocazia sã campeze în Poligonul de Tir de la Paiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.