spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Premiu important pentru Centrul de Pregãtire Cambridge de la Vaslui

- Advertisement -

DISTINCTIE… Centrul de Pregãtire Cambridge de la Vaslui a fost premiat în cadrul celei de-a doua editii a galei “Preparation Centre Awards”, la categoria “Centru nou”. Este vorba, mai exact, de “English Horizons”, deschis anul trecut de o profesoarã care îsi dorea sã le ofere copiilor din Vaslui sansa de a învãta limba englezã prin metode moderne. “Sunt încântatã cã am adus un premiu atât de important de la o institutie atat de prestigioasã în orasul nostru si tin sã multumesc tuturor pãrintilor care au crezut în capacitatea mea didacticã si si-au sustinut copiii si în acelasi timp centrul English Horizons”, a declarat Oana Ghinea, profesor de limba engleza la English Horizons din Vaslui.

“Preparation Centre Awards” a fost lansat în 2018 de Cambridge Assessment English, pentru a recompensa cele mai bune centre de pregatire pentru examene. S-au acordat trei premii pentru trei categorii: Abordare pas-cu-pas, Metoda de pregatire si Centru nou. Din cele 73 de scoli din cursa pentru aceastã a doua editie a Preparation Centre Awards din Romania, English Horizons din Vaslui a fost desemnat „cel mai bun centru de pregatire” la categoria „Centru nou”. Acest premiu certificã faptul cã centrul câstigãtor este cel mai bun centru nou de pregãtire a examenelor Cambridge English.

Povestea Centrului de pregãtire English Horizons, Vaslui

Ca orice poveste, povestea centrului de pregãtire English Horizons a început tot cu «A fost odatã ca niciodatã…». Acest «odatã ca niciodatã» a început acum un an, cu dorinta directorului centrului, profesoara Oana Ghinea, de a oferi copiilor dintr-un oras mic sansa de a învãta limba engleza prin metode altfel decât cele traditionale, ceea ce a condus la deschiderea centrului English Horizons, menit sã lãrgeascã orizonturile limbii engleze. Vasta experientã în pregãtirea candidatilor pentru examenele Cambridge a condus-o pe profesoara Oana Ghinea spre obiectivul de a împãrtãsi cu elevii centrului un proiect de pregãtire care la sfarsitul unui an de efort intelectual si emotional sã se concretizeze cu obtinerea unui certificat cu recunoastere internationalã, ce poate sã le usureze drumul spre accesul la studii superioare si la un loc de munca atât în tarã, cât si în strãinãtate. Entuziasmul nu a întârziat sã aparã dupã finalizarea primului an de pregãtire când au fost înscrisi 41 de candidati. “Acum citesc mai mult în limba englezã decât în limba românã. Când am început cursurile de englezã cu doamna profesoarã Oana Ghinea, nu m-am asteptat sã ajung atât de departe. Obtinerea certificatului si experienta examenului m-au fãcut sã devin mai dezinvolt si sã am mai multã încredere în propriile forte”, a declarat Serban Grecu, elev al English Horizons din Vaslui si detinãtor al Calificãrii Cambridge Assessment English C1 Advanced.

Centrul English Horizons: rata de promovabilitate de 100%

Cele mai mari realizãri ale scolii English Horizons ca centru nou sunt varietatea examenelor oferite încã din primul an de functionare (de la -A1 YLE Starters pana la C1 Advanced) si rata de promovabilitate de 100%. Examenele Cambridge English sunt recunoscute pe plan international de peste 20.000 de universitãti, angajatori si institutii de stat din întreaga lume. Ele deschid calea cãtre învãtãmântul superior, mãresc sansele de angajare si sporesc oportunitãtile de studii sau muncã. Pregãtirea pentru aceste examene permite tuturor elevilor sã obtinã un nivel foarte bun de limba englezã atât în scris, cât si în comunicarea verbalã. Pregãtirea pentru examen poate avea loc în scoala la care elevul învatã sau în institutii precum centrele de limbi strãine care oferã pregãtire pentru examene, în cadrul unor cursuri care oferã un parcurs de învãtare bine definit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.