spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Show de comedie la Vaslui, cu celebrul Micutzu

- Advertisement -

SPECTACOL… Cunoscutul comediant Micutzu, pe numele sãu real Cosmin Nedelcu, va sustine un show de stand up comedy luna viitoare la Vaslui. Alãturi de el, pe scena Casei de Culturã “Constantin Tãnase” vor mai urca doi comedianti – Claudiu si Geo. Evenimentul va avea loc pe 9 mai, însã biletele vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 10 aprilie, pe site-ul www.sublime.ro. Primii 200 de vasluieni care vor cumpãra bilete în primele 24 ore, vor beneficia si de o reducere.

Cosmin Nedelcu, cunoscut ca “Micutzu”, este unul dintre cei mai populari si apreciati artisti de stand-up. Meseria lui de bazã este actoria, însã iubirea lui rãmâne stand-up-ul. A fãcut parte din ImprovShow, alãturi de Bobonete&Co, a jucat cu Mihai Bendeac în serialul de comedie “Bãieti de oras“, dar a apãrut si în emisiunea iUmor, momentul sãu urcând pe primul loc în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube. Întrebat la un moment dat care este diferenta dintre un banc si o glumã, acesta a explicat în stilul sãu caracteristic: “Prima diferentã ar fi cã o glumã detine si sursa creationalã, pe când bancul porneste dintr-un fel de ratiune colectivã, ulterior suferind schimbãri în functie de cel ce îl livreazã. O glumã va rãmâne în forma ei originalã mereu. Pe scurt, nu stiu”.

Bancul la care râde indiferent de câte ori îl aude

Tot în stilul lui caracteristic, a spus si unul dintre bancurile la care râde indiferent de câte ori îl aude:Bancul cu molia care intrã în cabinetul unui pediatru. Doctorul o întreabã: <Ce s-a întâmplat, mãi, molie?>. Molia: <Ce s-a întâmplat? Cu ce sã încep? Muncesc non-stop pentru un om care cred cã nici nu stie cu ce mã ocup, dar stie cã este deasupra mea si poate face ce vrea cu mine. Când ajung acasã, mã prãbusesc în pat, adorm imediat, dar mã trezesc în mijlocul noptii panicat dintr-un cosmar si vãd în dreapta mea o femeie pe care stiu cã am iubit-o la un moment dat, dar acum nu o mai cunosc. Pe fiica mea cea micã, Izabela, am pierdut-o în frigul de anul trecut, cum îi pierdem pe multi. Pe fiul meu George îl urãsc pentru cã de fiecare datã când mã uit în ochii lui vãd frica si lasitatea pe care o vãd în ochii mei, când mã uit în oglindã. Dacã n-as fi atât de las, poate cã as avea tupeul sã iau arma încarcatã de sub pat, sã îmi trag un glont în cap si sã scap de toate astea>.

Pediatrul: <Mãi molie, dar se pare cã ai probleme serioase. Tu ar trebui sã mergi la un psihiatru. De ce ai venit aici?>. Molia: <Pentru cã era lumina aprinsã>.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.