spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
7.8 C
Vaslui
14-mai-2024

Aur si bronz pentru Viitorul Vaslui

- Advertisement -

Lupte

PE PODIUM… Performantã notabilã pentru “Viitorul” Vaslui. Luptãtorii vasluieni au cucerit o medalie de aur, prin Dina Moldoveanu, si una de bronz, prin Rãzvan Gavrilas, la Campionatul National de lupte – cadeti.

Sportivii sectiei de lupte de la Clubul Sportiv “Viitorul” Vaslui au obtinut douã medalii la Campionatul National de lupte – cadeti. Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Dina Moldoveanu, medalia de aur la lupte feminine, categoria 43 de kilograme – junioare 2. Rezultat exelent si pentru Rãzvan Gavrilas, cel care a luat bronzul la lupte libere, 45 kg – juniori 2. Medalia obtinutã de Gavrilas este una foarte importantã, mai ales cã sportivul este încã junior 3. Din pãcate, Simona Cavalciuc a pierdut finala micã si a ratat prezenta pe podium. La competitia care s-a desfãsurat la Constanta, din delegatia vasluianã au fãcut parte 11 sportivi si antrenorul Vasile Frãtilã. La finalul acestei sãptãmâni, luptãtorii de la “Viitorul” Vaslui vor participa si la Campionatul National de lupte – Under 15, unde Rãzvan Gavrilas este favorit la cucerirea medaliei de aur.

Aruncã pentru medalii

La sfârsitul acestei sãptãmâni, aruncãtorul Andrei Mihãitã Micu, pregãtit de antrenorul Laurentiu Maxim, va participa la Campionatele Internationale ale României la atletism. Vasluianul va concura în proba de aruncare a ciocanului, cu o greutate de 7,26 kilograme.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.