spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
8.8 C
Vaslui
14-mai-2024

Primarul Vasile Pavãl nu a vrut un antrenor din Vaslui

- Advertisement -

CSM FC Vaslui a ratat promovarea în Liga 3

DECIZII GRESITE… Esecul echipei de fotbal a CSM FC Vaslui înseamnã o înfrângere si pentru primarul Vasile Pavãl. La începutul sezonului trecut, Pavãl a refuzat un antrenor din Vaslui si a fost de acord cu aducerea ieseanului Cristian Ungureanu, cel pe care acum îl acuzã cã “l-a tradus”!

În vara anului trecut, suporterii de la Peluza Nord, cei care au predat echipa Primãriei, i-au propus un antrenor din Vaslui, dar Pavãl l-a refuzat, sustinând cã vor exista discutii în oras, unii dorindu-l pe Sava, iar altii pe Chiochiu sau Cracea. Acum, dupã un an de zile, Vasile Pavãl a ajuns sã le dea dreptate suporterilor spunând cã va miza doar pe vasluieni. Primarul a fost de acord cu aducerea lui Cristi Ungureanu, cel pe care l-a lãsat sã facã ce vrea la echipã, iar acum îl acuzã cã “l-a tradus”. S-au fãcut multe greseli, iar primarul Vasile Pavãl trebuie sã-si asume si partea sa de vinã.

Antrenor de Liga 2, nicio idee de joc

În mod surprinzãtor pentru un antrenor cu experientã în ligile superioare (Liga 2 si Liga 3), desi a stat la echipã un sezon întreg, Cristi Ungureanu nu a reusit sã punã la punct niciun sistem de joc, iar echipa n-a avut nicio idee de joc. Mare parte a victoriilor echipei din Vaslui fiind obtinute datoritã calitãtilor individuale a câtorva jucãtori, precum Botezatu, Abuzãtoaei, Croitoriu sau Mocanu. Antrenorul a mizat doar pe jucãtorii adusi de el, în timp ce jucãtorii rãmasi din vechea echipã au fost dati afarã sau au stat pe banca de rezerve.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.