spot_img
spot_imgspot_img
12.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Proiecte finantate si proiecte depuse pentru Bârlad

- Advertisement -

INFORMARE…Edilul municipiului Bârlad, Dumitru Boros, informeazã cã în urmãtoarea perioadã, mai multe proiecte vor prinde contur. Acestea au fost depuse imediat ce au fost deschise axele de finantare si au primit bani nerambursabili. Vorbim despre proiecte care urmãresc îmbunãtãtirea activitãtii în administratie, spital si de asemenea, vizeazã construirea unei crese, dar si asfaltarea mai multor strãzi. De asemenea, existã sanse reale ca si alte proiecte de anvergurã sã fie aprobate pentru finantare.

În afarã de proiectele care au primit finantare „Construirea si dotarea unui corp nou, pentru sapte grupe de prescolari, pentru Grãdinita nr. 5” (circa 4,7 milioane lei) si „Extinderea (douã grupe si o salã multifunctionalã) si dotarea Grãdinitei nr. 8” (peste 4,3 milioane lei), prezentate deja, mai sunt si alte contracte semnate pentru Bârlad. Contractele au fost semnate la Agentia pentru Dezvoltare Regionalã Nord-Est si sunt finantare prin Programul Operational Regional 2014-2020.

„Finantare au primit si proiectele: <<Dezvoltarea capacitãtii administrative a Municipiului Bârlad>> (aflat în implementare cu o valoare de peste 3,1 milioane lei), <<Cresterea eficientei energetice a Sectiei Pediatrie a Spitalului Elena Beldiman>> (în implementare, cu o valoare de circa 4,5 milioane lei), <<Construire cresã pe strada Mircea cel Bâtrân>> (cu o valoare de peste 2 milioane lei), <<Asfaltare strãzi Cotu Negru – Tudor Arghezi, Olaru Cristian, Octav Bãncilã si Marin Lucian >> (proiect finalizat, în valoare de 1.106.058 lei) si <<Asfaltare strãzi Zona Garã – Bicaz, dr. Bagdasar, Posta Veche si Ioan Vodã>> (proiect finalizat, cu o valoare de peste 500.000 de lei). La un pas de finantare se aflã si alte trei mari proiecte, care vizeazã achizitia de autobuze electrice (4,8 milioane euro), asflatarea mai multor strãzi printre care si Vasile Pârvan si Bulevardul Epureanu (11 milioane euro) si refacerea infrastructurii de iluminat public stradal (3,5 milioane euro).”, a precizat primarul Dumitru Boros.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.