spot_img
spot_imgspot_img
12.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Atentie apicultori! CUP Bârlad continuã dezinsectia în oras si în parcuri!

- Advertisement -

FERITI ALBINELE SI VIERMII DE MÃTASE… SC Compania de Utilitãti Publice(CUP) SA anuntã efectuarea unor lucrãri de combatere a tîntarilor, mustelor si cãpuselor, în noptile de 26 spre 27 iunie si 27 spre 28 iunie 2019, pe domeniul public al municipiului Bârlad, cu un efectiv de lucru cu 4 muncitori si douã autoutilitare cu pulverizatoare IGHEBA TF35.

Miercuri/Joi – 23:00 06:00: Grãdina Publicã; Spatii verzi – blocuri zona Nord; Spatii verzi – zone case – cartiere Munteni, Podeni, Tuguiata; Parcul V. I. Popa; Scuaruri si aliniamente stradale zona Nord

Joi / Vineri – 23:00 – 06:00: Lacul Prodana; Zona protectie pârâu V. Seacã si canalele aferente; Spatii verzi – zone case cartier Deal Eminescu; Parcul M. Eminescu; Scuaruri si aliniamente stradale zona Sud. În functie de conditiile meteorologice, lucrãrile vor fi reprogramate la interval de 24 de ore.

PRECAUTII: Sunt solicitati crescãtorii de albine si pasionatii de sericiculturã în luarea de mãsuri de protejare, deoarece insecticidele utilizate pot fi periculoase pentru familiile de albine si viermii de mãtase.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.