spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
7.8 C
Vaslui
14-mai-2024

Nouă motive pentru care trebuie să cumperi o mașină de spălat vase

- Advertisement -

Dacă deții o mașină de spălat vase, vei obține de asemenea o mulține de beneficii pentru tine și familia ta. Indiferent dacă ești un bucătar avid și nu îți place să speli vasele după pregătirea meselor sau ești capul unei familii ocupate și ai avea nevoie de puțin ajutor cu treburile casei, o mașină de spălat vase este soluția ideală pentru economisirea timpului.
Mai jos, producătorul de mașini de spălat vase Beko a selectat nouă motive pentru care trebuie să cumperi o mașină de spălat vase.
1. Vei elibera timp
Viața este destul de ocupată și suficient de rapidă fără să stai să petreci timp spălând vase și tigăi. Știai că poți petrece până la 60 de minute din zi spălând vase? Spre comparație, vei petrece doar 9 minute încărcând o mașină de spălat vase, ceea ce te poate ajuta să economisești 51 de minute din timpul tău. Unele mașini de spălat vase oferă chiar și o varietate de programe deja programate de la 30 de minute la 120 de minute pentru a se potrivi programului tău. Încarcă pur și simplu mașina de spălat vase în numai 9 minute și du-te și vezi filmul la care voiai să te uiți!
2. Economisești apă și energie
Știai că spălatul vaselor cu mâna se poate simți ca și cum economisești apă, dar conform unui studiu recent utilizarea unei mașini de spălat vase reduce de fapt consumul de apă cu 74% . Asta înseamnă foarte multă apă!
Și nu se oprește aici. În încercarea de a reduce consumul de energie, modelele smart și eco de mașini de spălat consumă mult mai puțină apă, cu cel puțin 6 litri pe ciclu. Mai mult decât atât, orice mașină de spălat vase cu A ++ este cu până la 20% mai eficientă decât modelele A, deci optează pentru una dintre acestea și poți chiar să reduci facturile la energie.
3. Utilizarea eficientă a spațiului limitat
Ai probleme cu găsirea spațiului pentru o mașină de spălat vase? O mașină de spălat vase subțire este o soluție excelentă pentru maximizarea spațiului din bucătărie =și nu trebuie să îți faci griji cu privire la mormanul de vase care se va strânge după gătit.
4. Veselă curată
Nu numai că spălarea vaselor cu mâna necesită mai mult timp și mai multă energie decât utilizarea unei mașini de spălat vase, dar nici rezultatele curățării nu sunt adesea la fel de bune. Cu o tehnologie specială, vasele vor fi mai curate, mai strălucitoare și mai strălucitoare.
5. Îndepărtează germenii
Știai că, pentru a curăța bine vasele, apa trebuie să fie la o temperatură mai mare de 60 de grade Celsius? La spălarea manuală, apa ajunge de obicei la 27,5 grade Celsius, care nu este suficient de fierbinte.
Apa din interiorul mașinii de spălat vase este încălzită până la 75 de grade Celsius, astfel încât nu numai că vasele tale vor fi curate, ci vor fi curățate și igienic.
6. E mai ușor
O mașină de spălat vase este tipul de aparat care, cumpărat o dată, nu îți vei mai putea imagina că vei putea trăi fără. Nu numai că este nevoie de mai puțin timp pentru a încărca și spăla o încărcătură completă de vase, este mult mai ușor de încărcat și golit decât procesul care implică o chiuvetă.
7. E mai bună pentru tine
Gândește-te la mâinile pe care le folosești să speli vase în fiecare zi! Dacă economisirea energiei, a apei și a avea vase curate nu sunt motive suficiente pentru tine, asta nu înseamnă că trebuie să îți strici și mâinile cu substanțe chimice dăunătoare.
8. Există o gamă bună de alegere
Au dispărut zilele în care toate mașinile de spălat vase aveau același design. Deoarece bucătăriile sunt proiectate și decorate diferit, mașinile de spălat vase sunt de asemenea.
9. Este mai sigură
O mașină de spălat vase face mai sigură spălarea de veselă fragilă, cum ar fi paharele de vin sau ceștile din porțelan, care ar putea fi deseori sparte și distruse atunci când sunt manipulate cu mâini pline de detergent alunecos.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.