spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Bugetarii de la Fiscul din Vaslui, membri în sindicatul SED LEX, în rãzboi cu liberalii!

- Advertisement -

SCANDAL CÂT CASA… Sindicatul Bugetarilor SED LEX, reprezentat în judetul Vaslui de sindicatul de la Finante Publice, condus de Valicã Berescu, solicitã demisia senatorului PNL Florin Cîtu, considerând cã acesta a jignit multi bugetari angajati în institutii publice prin declaratiile sale. Liderul senatorilor PNL Florin Cîtu a declarat cã salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adãugat cã, în acest context, bugetarii trebuie sã fie de acord sã lucreze fãrã a primi vouchere, tichete de vacantã, sporuri si pensii speciale. Sindicalistii de la Fiscul din Vaslui îl acuzã pe Florin Cîtu cã a jignit multi bugetari angajati în institutii, în diferite domenii, din necunostintã de cauzã, fapt pentru care ar trebui sã demisioneze din functia de senator ales în Parlamentul României.

„Biroul Executiv al Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX este obligat sã completeze solicitãrile de reorganizare a sectorului public pe care domnul Florin Cîtu le propune ca mãsuri ale Partidului National Liberal, în situatia în care ajunge la guvernare, respectiv:

1) Respectarea vointei populare exprimatã prin referendum si micsorarea numãrului de parlamentari la maxim 300 din cei 540 cât sunt în prezent.

2) Respectarea vointei poporului de a limita activitatea parlamentarã la o singurã camerã.

3) Retragerea din sectorul bugetar a tuturor “pilelor”, relatiilor celor din partidul pe care îl reprezintã si care au fost adusi fortat în sectorul “bugetar”, asa cum îl numeste dânsul, fãrã a întelege însã foarte clar ce înseamnã sectorul bugetar.

4) Luarea de mãsuri împotriva colegilor care, în perioada în care s-au aflat la conducere, nu au reusit sã realizeze o autostradã, nu au reusit reducerea niciunei taxe, dimpotrivã acum suntem în situatia în care renuntãm la taxele care au fost introduse pe timpul guvernãrii PNL”, au transmis reprezentantii SED LEX, printr-un comunicat de presã, ajuns la redactia Vremea Nouã. Sindicaliștii îi mai spun lui Florin Cîtu cã în cazul în care aceste prevederi ar fi fost respectate, liberalul nu ar mai fi fost senator al României. „Domnule Florin Cîtu, dacã toate cele de mai sus ar fi fost respectate, dumneavoastrã nu ati mai fi fost senator acum si nici nu ar mai fi trebuit sã detineti o functie în statul român vreodatã. Nici mãcar nu ati avut curiozitatea sã faceti o analizã în ceea ce priveste impactul introducerii tichetelor de vacantã asupra industriei hoteliere si dezvoltãrii acestui segment de activitate. Cât de lipsit de caracter sã fii dupã ce ani de zile ai condus România, ai luat mãsuri care ne-au adus în aceastã situatie, sã vii acum sã critici ce ati distrus cu bunã stiintã în tara asta în ultima perioadã”, a precizat sindicatul, în comunicatul de presã. Acestia l-au acuzat pe Cîtu cã a jignit multi bugetari angajati în institutii, în diferite domenii, din necunostintã de cauzã, fapt pentru care ar trebui sã demisioneze din functia de senator ales în Parlamentul României. „Domnule senator, institutiile bugetare din România înseamnã sistemul sãnãtãtii (medici, asistente etc), sistemul de învãtãmânt (profesori, educatori etc), sistemul de ordine publicã si sigurantã nationalã (armatã, politie, jandarmerie etc), sistemul administratiei publice (ministere, primãrii etc), care lucreazã pe baza legilor pe care dumneavoastrã le aprobati. Deoarece din necunostintã ati jignit foarte multi conationali care îsi fac treaba în domeniile pentru care sunt pregãtiti, ar fi bine sã vã dati demisia imediat din functia de senator al României. Si nu uitati, sunteti plãtit din taxele si impozitele românilor. Gata cu dezmãtul public, sã-i punem capãt! Dati-vã demisia din functia pe care o detineti!”, se mai aratã în comunicatul Sindicatului Bugetarilor SED LEX.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.